dimarts, 19 de maig del 2009

II Setmana del marro al Diccitionari

A cal Diccitionari no parem. Si fa poc va ser celebrar les 2.000 citacions catalogades, aquesta setmana reprenem una iniciativa que va funcionar molt bé l'any passat: La II Setmana del Marro, amb citacions una mica més pujades de to que de costum (i amb fotografies també força més suggerents, pel que estic veient aquest any).

No us ho perdeu! Si ens voleu ajudar amb alguna d'aquelles citacions de dos o tres rombes, ens les podeu fer arribar a través del formulari: les encabirem dins aquesta mateixa setmana!

Una de les perles recollides:

A la dutxa, no t’entretinguis evocant totes les marranades que has somiat si no és per decidir quines posaràs avui en pràctica

Autor: Pere Asensi (pseudònim).

Font: De la novel·la Com guanyar amics. Edicions de La Magrana, 1988. Vista al bloc Tinta xinesa.





5 comentaris:

Galderich ha dit...

Jo estic escandalitzat!

A més entremig hi posen frases de Marx, Lenin...! On anirem a parar!

Cèlia ha dit...

La setmana del marro és com traslladar el carnaval a la primavera, que la sang altera! Bona iniciativa!

Puigmalet ha dit...

El que han de fer aquests pobres diables per tal d'augmentar les visites...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Galderich, pensa que l'ordenació cronològica, al final, és la menys útil del Diccitionari. Que apareguin barrejades (que tampoc és ben bé així, i si no mira la línia succesiva de citacions) no vol dir res: serà tot dins el cabal total del Diccitionari. El gra de pebre entre tanta sal. :-)

Cèlia, no em diguis que no ve més de gust fer carnaval a la primavera, de cara a l'estiu, que durant el fred de febrer? Cal innovar-se o morir!

Puigmalet, no siguis dolent que les visites del Diccitionari van prou bé per no necessitar d'aquests subterfugis. Quan arribem a les 1.000 visites diàries el Marc diu que ens farà un xiulet, que ho controla ell, això de les visites. :-)

reflexions en català ha dit...

Ja era hora que fessis un apunt, gandulot!

I marranot.

Me'n vaig a la dutxa a evocar.