dimecres, 27 de maig de 2009

Premis Convit

El 16 i 17 de juliol vinent se celebrarà a Girona el I Congrés Convit, de Serveis Lingüístics de Territoris de Parla Catalana, una iniciativa de l'Ajuntament de Girona, en col·laboració amb altres institucions, per tal de coordinar l'objectiu compartit d'estendre el coneixement i l'ús de la llengua catalana aprofitant sinergies i optimitzant recursos.

Els actes se celebraran a l'Auditori-Palau de Congressos de Girona i el primer dia es dedicarà a parlar de multilingüisme i TIC, mentre que el tema central del segon dia serà muiltilingüisme i societat. Podeu consultar el programa complet al web del Congrés.

En el marc d’aquest Congrés, es presenten també els primers Premis Convit, de reconeixement del treball realitzat per aquelles persones que s’han destacat per una trajectòria de treball i dedicació al foment de la llengua i cultura catalanes arreu dels territoris de parla catalana, i per incentivar el coneixement públic de les iniciatives i persones que a tot el domini lingüístic treballen a favor de la llengua i cultura catalanes.

Es poden fer propostes de candidatures fins el 31 de maig, a través del web del Congrés i el resultat dels premis es farà públic durant el dinar de cloenda del Congrés Convit dels Serveis Lingüístics de Territoris de Parla Catalana, que tindrà lloc el divendres 17 de juliol de 2009. Ja hi ha uns quants candidats.
Publica un comentari a l'entrada