dijous, 18 de juny de 2009

Mans generoses, mans poderoses

En els temps que corren, d'individualisme (diuen), d'egoisme (diuen), de mirar només per cadascú (diuen)... hi ha actes que esmicolen aquests tòpics i precisament des del web 2.0, aquell centrat precisament en l'individu sol, aïllat i autosuficient (diuen).

Ja fa un temps vam obrir un formulari perquè els lectors del Diccitionari ens poguessin fer arribar les seves citacions preferides: és un blog compartit que pren sentit precisament a partir de la interacció amb els lectors.

Bé, ja feia balanç ara fa uns mesos del funcionament extraordinari del formulari, amb més d'un centenar de citacions aportades pels lectors (vora un 5% del total del Diccitionari, poca broma), però és que la cosa va molt més enllà: d'una manera absolutament altruista i generosa Joan Ilari Lapuerta i Bernie ens han fet arribar sengles documents de text amb centenars (en el primer cas) i milers (en el segon cas) de citacions.

Un gran tresor, sens dubte que agraïm moltíssim. I calia deixar-ne constància. Anireu veient, doncs, sovint, que en citacions del Diccitionari agraïm públicament aquests dos lectors les seves aportacions tan generoses.
Publica un comentari a l'entrada