dijous, 18 de juny del 2009

Mans generoses, mans poderoses

En els temps que corren, d'individualisme (diuen), d'egoisme (diuen), de mirar només per cadascú (diuen)... hi ha actes que esmicolen aquests tòpics i precisament des del web 2.0, aquell centrat precisament en l'individu sol, aïllat i autosuficient (diuen).

Ja fa un temps vam obrir un formulari perquè els lectors del Diccitionari ens poguessin fer arribar les seves citacions preferides: és un blog compartit que pren sentit precisament a partir de la interacció amb els lectors.

Bé, ja feia balanç ara fa uns mesos del funcionament extraordinari del formulari, amb més d'un centenar de citacions aportades pels lectors (vora un 5% del total del Diccitionari, poca broma), però és que la cosa va molt més enllà: d'una manera absolutament altruista i generosa Joan Ilari Lapuerta i Bernie ens han fet arribar sengles documents de text amb centenars (en el primer cas) i milers (en el segon cas) de citacions.

Un gran tresor, sens dubte que agraïm moltíssim. I calia deixar-ne constància. Anireu veient, doncs, sovint, que en citacions del Diccitionari agraïm públicament aquests dos lectors les seves aportacions tan generoses.

4 comentaris:

Allau ha dit...

La web 2.0 no deixa de ser un reflex del món: t'hi trobes tota mena de persones, unes que són més competitives, egoïstes o agressives, d'altres més solidàries i cooperatives. El tarannà de cada bloc atrau un determinat tipus de lector. El vostre "diccitionari" aglutina doncs un públic culte, respectuós i sempre disposat a ajudar. Per això en sóc seguidor ;p

Puigmalet ha dit...

Nano, aquí a dalt del bloc hi ha una mossa que diu: "Queda con ella esta noche a través de nosequé". Com ens ho farem per quedar tots amb ella?

Està bé això que expliques, però aquesta noia m'ha trasbalsat. Vaig a clicar, aviam què vol.

reflexions en català ha dit...

El Pami ha posat publi!!!!!!!!!

uiuiui...


Gràcies per les aportacions al Diccitionari.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Tu digues-li que sí a tot, Puigmalet i ja veuràs... :-)

Ja estic buscant un paradís fiscal per ingressar tots els googledòlars que m'arriben. A cabasos, nen! Fot-li al vistaire, ja veuràs. :-O

Allau, només tenim agraïments per als lectors del diccitionari: són uns lectors estupends!