diumenge, 17 de gener del 2010

Cloenda de l'Any Amades

He volgut aprofitar aquest moment tan especial de la cloenda de l'Any Amades per iniciar-me en l'art de la creació multimèdia de vídeos i el resultat són aquests dos vídeos que avui us presento en primícia.

El primer, compartit amb els altres impulsors del manifest d'Amades a la Catosfera. Vam intentar reviure els espais i l'ambient del folklorista:



I com a homenatge més personal, he retallat els deu minuts que vaig dedicar a Joan Amades en la conferència que vaig impartir a Can Figarot, a Vilafranca del Penedès, el passat 28 de novembre de 2009, acte també emmarcat dins els actes d'homenatge de l'Any Amades:

10 comentaris:

Biblioaprenent ha dit...

Crec que tot t'ha sortit molt bé, felicitats.

Clidice ha dit...

moltes gràcies, un post excel·lent :)

McAbeu ha dit...

Realment un post molt interessant i Déu n'hi do com domines això de la creació multimèdia ;-)

Cèlia ha dit...

El costumari és el punt de referència per a totes les escoles de Catalunya per celebrar totes les nostres festes. Aquesta feina que va fer va ser molt important!

Cèlia ha dit...

Per cert, m'ha agradat sentir-te al video, una conferència al bloc està molt bé, així, sense estar a Vallromanes hem pogut sentir el que has explicat! Gràcies!

Assumpta ha dit...

Ostreeees!! t'ha quedat molt bé això dels vídeos... i just al moment que surt la vostra imatge (minut 1) es senten aplaudiments de fons de la versió en directe del fantàstic Hotel California dels Eagles :-))

En quant al segon vídeo és molt interessant!! Mira que bé, veus? Ja he aprés coses noves! :-)

Jo, del porró i la barretina potser ni a la mitja quartilla arribaria jeje... m'hauré de mirar els llibres! i tu ja ens explicaràs com es fa això de muntar vídeos així, que queda una passada de bé!! :-)

Mon ha dit...

si senyor, un bon treball. Els que em "begut" del treball d'en Amades sempre li estarem agraïts

Roser Caño Valls ha dit...

Una cloenda genial!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Va no m'ensaboneu tant amb el vídeo que hi ha moltes cosetes a retocar i aprendre encara. Tot just els dos primers vídeos muntats. Us prometo millorar.

Un cop més, no tinc paraules d'agraïment per la vostra generositat. Mai serà el mateix que una persona faci un únic escrit que no pas trobar-se recolzat i abrigat d'una quarantena més d'escrits.

No us sobra qualitat ni originalitat. I espero que ho puguem seguir demostrant en el futur. Que no ens manquin excuses per tornar-nos a moure!

Carme Rosanas ha dit...

Doncs, em sap greu, però no puc dir res més que trobo que tot ha anat molt bé. I els vídeos estan molt bé, Víctor!