dimarts, 24 de maig de 2011

1J - Presentació a Òmnium Cultural

Aneu reservant l'agenda de juny que el mes comença fort: El dimecres, 1 de juny, a les 19.00 h, a la seu d'Òmnium Cultural a Barcelona (C. Diputació 276, principal, a tocar de Pau Claris), faré la presentació del llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull.

Ara que sortim de la ressaca electoral, podríem equiparar-lo amb l'acte central de campanya.

Vinc d'unes presentacions emotives (Vallromanes, el meu poble; Vilanova del Vallès, on em van acollir tot marxant de Barcelona i on estrenàvem l'espai de presentacions a la nova Biblioteca Contravent; València, amb 1entretants que m'han acollit, s'han desfet en atencions i han mostrat un interès extraordinari en la meva obra) i ara toca posar la cirereta al pastís.

Barcelona ve condicionada per les meves arrels (hi vaig néixer) i perquè arreplega un bon nombre de mecenes que aprofitaran aquest acte per rebre el seu llibre i per desvirtualitzar-nos i conèixer-nos personalment.

Com en els actes anteriors, intentarem presentar un onze inicial atractiu:
I, com sempre, un parell (o més) de sorpreses que han d'acabar d'arrodonir la festa amb ritme i emoció.

Us espero! Als mecenes que heu de recollir el llibre, als que ja el teniu perquè en puguem parlar, als que en vulgueu, que encara en queden i als que em coneixeu perquè és un moment important que m'agradaria compartir amb tots.

20110601 - Òmnium Cultural - Els dimecres presentem... Amb cara i ulls, de Vïctor Pàmies
Publica un comentari a l'entrada