dijous, 19 de maig de 2011

21M - Presentació a Ca Revolta (València)


Aquest dissabte, 21 de maig de 2011, a les 19.00 h, seré a Ca Revolta (C. Santa Teresa, 10), a València per presentar el llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull.

Però no només hi vaig per això. Hi vaig perquè la Laura Santacruz, a través del col·lectiu 1entretants, s'ha encarregat de muntar un acte de primera, coral, amb moltes veus, com podeu veure al programa d'actes.

Hi vaig perquè tenia pendent d'anar a València, on sempre han tingut molt bona acollida els meus materials paremiològics i les meves iniciatives a la xarxa.

No hi vaig només a parlar del llibre. Hi vaig per materialitzar ponts de diàleg bidireccionals, que ens calen, per donar-los suport al combat des de les trinxeres contra el tancament de TV3, contra les multes a ACPV.

Hi vaig per mostrar els resultats de les 220 enquestes del Top ten de refranys catalans al País Valencià, per recordar la Diada d'Estellés, i veure si en podem organitzar alguna altra...

No tinc cap dubte que serà una gran festa, durant el dia de reflexió, amb gent indignada al carrer... Des de l'àmbit de la cultura no podem girar els ulls cap una altra banda. Ens veiem a Ca Revolta!

Publica un comentari a l'entrada