dijous, 19 de maig del 2011

21M - Presentació a Ca Revolta (València)


Aquest dissabte, 21 de maig de 2011, a les 19.00 h, seré a Ca Revolta (C. Santa Teresa, 10), a València per presentar el llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull.

Però no només hi vaig per això. Hi vaig perquè la Laura Santacruz, a través del col·lectiu 1entretants, s'ha encarregat de muntar un acte de primera, coral, amb moltes veus, com podeu veure al programa d'actes.

Hi vaig perquè tenia pendent d'anar a València, on sempre han tingut molt bona acollida els meus materials paremiològics i les meves iniciatives a la xarxa.

No hi vaig només a parlar del llibre. Hi vaig per materialitzar ponts de diàleg bidireccionals, que ens calen, per donar-los suport al combat des de les trinxeres contra el tancament de TV3, contra les multes a ACPV.

Hi vaig per mostrar els resultats de les 220 enquestes del Top ten de refranys catalans al País Valencià, per recordar la Diada d'Estellés, i veure si en podem organitzar alguna altra...

No tinc cap dubte que serà una gran festa, durant el dia de reflexió, amb gent indignada al carrer... Des de l'àmbit de la cultura no podem girar els ulls cap una altra banda. Ens veiem a Ca Revolta!

7 comentaris:

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Molt bé, company, enhorabona. Que et vagi molt bé per terres germanes. Per cert a veure si els parles de mi a Ca Revolta perquè em convidin a cantar-hi ;)

Salut i bon viatge

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Hahaha... Ca Revolta és voluntarisme. Convidar a baixar segur que no hi ha problema!

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Si no paguen ni que sigui el viatge sí que ho tenim una mica malament ;)

Salut i sort !!!!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Jo porto un carretó de llibres per si m'ho puc finançar.

Pel que sé hi ha metro a València... potser pots passar la gorra i fas l'agost al maig. ;-)

Xavier Caballé ha dit...

Vista l'orxata i els fartons!

Puigmalet ha dit...

Vista, Vista!

Acabo de rebre el Vocabulario valenciano-castellano de Martí Gadea (1909); al final té prop de 50 pàg. de refranys valencians amb l'equivalent castellà. Quan t'avorreixis, ja saps...

Vagi bé pel sud, Parèmies!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Orxata, no, Caballé; però em vaig fer un bon fart de fartons per esmorzar diumenge. Puigmalet, guar-da'l aquest que segur que no surten a les altres obres que jo tinc de Gadea i algun dia vindré a fer-li Un cop d'ull. ;-)

A veure si començo a trobar fotos i audios de l'acte i penjo unes quantes informacions sobre Ca Revolta. Hi ha algunes idees molt interessants i el record que m'emporto de València és fabulós.

Aneu cercant informació sobre Enric Valor que el 22 d'agost toca homenatge catosfèric!