dimarts, 3 de maig del 2011

Acte de presentació d'Amb cara i ulls a Vilanova del Vallès

El passat dijous, 28 d'abril de 2011, a les 19.00 h, hi va haver el segon acte de presentació del meu llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull.

Era el primer acte de presentació en la nova Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès, com va recordar Oriol Safont, alcalde del municipi, en el seu parlament introductori.

Vallès Visió, un cop més, es van fer ressò de l'acte i van fer-ne un petit reportatge, que podeu veure clicant en la imatge següent:


Ara mateix ja podeu veure el vídeo de la primera presentació a Vallromanes, el dimecres, 13 d'abril de 2011, i el d'aquest acte que us enllaço tot seguit. Vaig polint detalls (i afinant la veu) per arribar en forma i ben rodat als actes de Barcelona (1 de juny a la seu d'Òmnium Cultural, a les 19.00 h) i València (21 de maig a Ca Revolta, a les 19.30 h). A banda d'altres actes que s'estan preparant a Riudoms (10 de juny), El Prat de Llobregat (finals de setembre, primers d'octubre) i altres que de moment només són en converses, sense data ni lloc definit.


El meu agraïment a tots els que hi van assistir; amics i veïns; mecenes que venien a recollir el seu llibre; companys del Lluc a l'escola; a la Marta, de la Biblioteca Contravent, que ho va fer tot ben fàcil; a les autoritats del municipi que van recolzar l'acte (l'alcalde, Oriol Safont; el regidor de Cultura, Pere Ortega; el director del CEIP Mestres Munguet i Cortès, Pau de la Torre...) i a la família que sempre em fa costat en aquests actes.

Si teniu paciència per veure tot el muntatge de vídeo que he fet, veureu que hi ha novetats significatives amb el primer acte a Vallromanes. Hi manca la participació de l'Oriol i el Lluc (no se'n perden cap), perquè va coincidir amb el canvi de cinta de la càmera de vídeo i problemes logístics per seguir gravant en condicions i enceto algun tema que per a mi té molt interès, com el futur del llibre digital.

Us puc anunciar, també, que ja és activa la versió en línia d'Amb cara i ulls, com anunciava en aquest acte i de la qual us parlaré amb més detalls ben aviat.

4 comentaris:

Olga Xirinacs ha dit...

Trobo que tens una magnífica logística de cara i ulls per promocionar el llibre.
Desitjo que la sort t'acompanyi i em sembla que tens l'èxit assegurat.

Francesc Mompó ha dit...

Víctor, serà un plaer estar amb tu a Ca Revolta.
Una abraçada
Salut i Terra

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Francesc, quina alegria em dónes!! Ens veiem a Ca Revolta el 21 de maig, doncs!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Olga, m'estic acostumant a amanir-m'ho tot solet. Ben recolzat, això sí, que sense els que m'envolten no ho podria pas fer!