dilluns, 2 de maig de 2011

Com entenc jo el llibre digital?

Clica damunt la imatge

4 comentaris:

Xavier Caballé ha dit...

Com sempre, un 10 :)

Puigmalet ha dit...

Aquest llibre em sona... No se t'acaben mai els recursos!

Clidice ha dit...

Dius que t'han fitxat en una publicitària? ;)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

I ara no em digueu que mataré el llibre, eh!

Al contrari: és la millor manera que he trobat de publicitar-lo, com apunta la Clídice.

Hi ha llibres que als dos anys ja estan descatalogats i saldats. Jo actualitzaré aquest blog durant uns quants anys. Els qui teniu el llibre en paper el tindreu en exclusiva, doncs, complet, durant força temps.

Però el blog em servirà per oferir el llibre en paper a qui el vulgui, em podreu fer un cop de mà per millorar i ampliar les entrades que hi ha i en un moment determinat, hi haurà sempre la versió més actual en línia, amb els avantatges que ofereix un blog pel que fa a cerques de continguts.