diumenge, 8 de gener del 2012

Digital vs paper

Aquest any acabat, el 2011, ha estat el de la meva estrena com a autor de llibres.

De moment només n'hi ha un al carrer, Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull, autopublicat gràcies al micromecenatge de més de 200 persones a través de Verkami.

Però porto tot l'any treballant en tres llibres més que apareixeran aquest 2012.

Hi haurà el segon exemplar de la Biblioteca paremiològica del cos humà, que seguirà ben aviat el mateix procés del llibre de l'ull i que, per tant, també serà autopublicat a través de Verkami i després hi ha dos encàrrecs editorials que han de veure la llum en els pròxims mesos.

Això m'ha comportat una feinada extra que ha fet que se'n ressentin les meves publicacions digitals als blogs. Relativament. Perquè ha aparegut la versió digital d'Amb cara i ulls, que es va actualitzant cada dimecres i dissabte amb una entrada nova, segueixen apareixent les Etimologies paremiològiques cada dilluns, acaba d'aparèixer el blog vinculat al mapa Google de les Dites tòpiques sobre pobles de tots els Països Catalans i la resta hi van apareixent noves entrades d'una manera intermitent i anàrquica, a banda d'haver-hi també molta feina de revisió, correcció, actualització, referenciació...

Potser el que més se'n ressent és aquest blog personal, on hi ha les informacions de més actualitat, que ja es va veure reemplaçat/reforçat/diversificat amb les informacions que bolco directament a les xarxes socials a través del Twitter o el Facebook, preferentment.

En fi, que intento compatibilitzar allò que sembla incompatible: les hores de feina en productes de paper i les hores destinades a alimentar un perfil digital polièdric.

Enceto, amb aquest escrit el compte de 2012, aprofito per desitjar-vos un bon any (que ha començat prou sencer i prometedor, tot esperant que no l'esguerrin tot d'una), encara que ens caldrà molta energia, entusiasme i imaginació, i ja us aviso que les novetats i les iniciatives tornaran ben aviat al Raons que rimen.

1 comentari:

Xavier Caballé ha dit...

Potser podries integrar el que publiques al Twitter i al Facebook dins del "Raons que rimen"... així la teva activitat permanent a la xarxa es veuria també reflectida aquí.