diumenge, 15 de gener del 2012

Presentació del llibre 'Amb cara i ulls' a la Biblioteca Joan Miró de Barcelona

Dijous vinent, 19 de gener, a les 19.00 h, faig una nova presentació del llibre Amb cara i ulls. Diccionari de dites i refranys sobre l'ull, a la Biblioteca Joan Miró de Barcelona (com arribar-hi).

En el cas d'autors que s'autopubliquen l'obra, les biblioteques públiques són una molt bona opció per presentar les nostres obres. Són centres de cultura, de llibres, de lectors, amb agendes ben completes i farcides d'actes i amb unes persones molt avesades a organitzar i dinamitzar actes d'aquesta mena.

Exemples: Presentacions a la Biblioteca Contravent de Vilanova del Vallès, a la Biblioteca Municipal "Antonio Martín" del Cèntric Espai Cultural del Prat de Llobregat i el mes vinent a la biblioteca pública de Bigues i Riells.

Aquest acte és una bona oportunitat per als qui no vau poder assistir a la presentació que vaig fer a la seu central d'Òmnium a Barcelona, al mes de juny.

En aquesta presentació enllaçaré els continguts habituals (parlar del procés a Verkami, del procés d'elaboració d'un llibre autoeditat, de l'exemplar en concret, un recull de més de 700 dites i refranys sobre l'ull i de la versió electrònica del llibre) amb la proposta de col·lecció de treballs monogràfics sobre el cos humà, vist a través de la paremiologia, amb la ben pròxima aparició de la campanya per publicar el segon exemplar, un recull de dites i refranys sobre el cap: En cap cap cap. Dites i refranys sobre el cap i us faré cinc cèntims també de l'últim projecte en el qual estic treballant: la paremiologia tòpica: què es diuen, a través dels refranys, els diferents pobles dels Països Catalans i com ho podem veure a través d'un mapa de Google.

Els qui hi penseu assitir, us podeu apuntar a l'esdeveniment que he obert al Facebook, per controlar l'aforament de l'acte. Així mateix, si sabeu d'algú que pugui estar interessat en assistir-hi, us agrairé que li reenvieu aquesta informació.

1 comentari:

xavier caballe ha dit...

Ens hi veurem... El Fraga, quina llàstima, ja no hi podrà anar.