dilluns, 19 de març del 2012

365 contes: un any de contes

La Mònica Roig, coneguda per Bajoqueta, ens va sorprendre el 2009 amb un projecte ben interessant: Un any de contes: consistia en publicar cada dia un conte, durant tot l'any. Contes de menys de 365 paraules i de qualsevol persona que hi volgués participar.

Jo hi vaig participar amb un conte, el dia 134, Un alfabet per a lletres i notes musicals, encara que al llibre ha sortit amb el núm. 345 (ordre alfabètic?).

El blog, finalment, per la tossuderia i emprenedoria de la Bajoqueta, ha acabat esdevenint llibre imprès i el podeu adquirir a les presentacions que s'estan organitzant o a través de Bubok, en format paper o digital. En poc més d'una setmana, ja se n'han venut 230 exemplars en paper i 4 descàrregues digitals.

Tots els autors hem cedit els drets d'autor perquè siguin destinats a alguna causa benèfica encara per determinar.

Us animo a llegir-lo i a assistir a alguna de les presentacions que s'aniran fent al llarg dels pròxims mesos. Us convido, també a veure el vídeo de promoció que s'ha fet, amb la participació d'alguns dels autors.


Si Déu vol, aquest serà el meu cinquè llibre en poc més d'un any, encara que amb una participació molt humil. Ja us aniré informant de les novetats en aquest mateix blog. Suposo que ara us expliqueu perquè he baixat el meu rendiment d'escriptura als blogs durant aquests darrers mesos!

3 comentaris:

Pakiba ha dit...

Ja coneixó varios d' escritors que han contribuit, una iniciativa fabulosa.

Sergi ha dit...

Ets un home prolífic. Per mi serà el meu primer llibre, molt compartit, però em fa molta il·lusió que finalment vegi la llum.

Clidice ha dit...

Moltes felicitats :)