dilluns, 9 d’abril del 2012

En cap cap cap: la coberta

En cap cap cap. Logo de Jordi Pallí
Tenia clar que volia seguir comptant amb Jordi Pallí per a les cobertes de tots els llibres de la col·lecció i que cada coberta havia de recordar l'anterior i ser fidel a l'estil marcat de la col·lecció de l'«Enciclopèdia paremiològica del cos humà».

En Jordi ha tornat a fer una feina excepcional i, davant la manca de temps per sotmetre les seves propostes a deliberació dels mecenes, l'objectiu clar de seguir recordant la col·lecció en totes les cobertes i que n'hi havia una que destacava poderosament sobre la resta de propostes, vaig decidir no posar a votació les diferents propostes de cobertes i mantenir fins a l'últim moment la incògnita de quina seria la coberta del llibre.

A partir d'aquesta setmana que ve, ja serà molt difícil mantenir el secret ben guardat, perquè començaran a sortir publicades les promocions dels diversos actes d'aquest mes, dels actes vinculats amb Sant Jordi i perquè divendres és la data prevista perquè rebi els exemplars a casa.

Comencem, doncs, el compte enrere i, perquè aneu fent boca, us avanço la coberta del llibre. Us convido a què hi digueu la vostra. A mi em va semblar meravellosa!

3 comentaris:

Pakiba ha dit...

A mi també m'agrada.

Puigmalet ha dit...

Uauuuu

Assumpta ha dit...

M'agrada molt!!! :-)))