dimarts, 10 d’abril del 2012

Presentació de Núvol.com


Dijous vinent, 12 d'abril de 2012, a les 19.00 h, a la Biblioteca Jaume Fuster, a la Pl. Lesseps de Barcelona, hi haurà l'acte d'inauguració de Núvol, una nova capçalera digital dedicada a la cultura.

Com diuen en la nota de premsa de convocatòria: «El poeta Enric Casasses, l’actriu Imma Colomer, el paremiòleg Víctor Pàmies, la cantautora Miss Carrussel i l’escriptor Toni Sala són els convidats a la festa de presentació de Núvol».

Avui encara afònic, espero haver recuperat la veu per aportar el meu granet de sorra en la presentació de l'apartat Homo Fabra de Núvol.

No us ho perdeu! Al llarg de l’acte se sortejaran entre els assistents llibres, discos i invitacions per anar al teatre. Us puc garantir que el llibre que se sortejarà us resultarà força interessant!

7 comentaris:

Puigmalet ha dit...

Sense haver-ho pactat, avui hem fet un bisbe blocaire.
Intentaré no perdre-m'ho pas!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Visca el senyor bisbe!

El veí de dalt ha dit...

Ep! Això pitna bé!

Pakiba ha dit...

Intentaré no perdre-m'ho. Molta sort.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

De moment estic afònic com una mala cosa. Hauré de fer de mim! Algú sap algun remei infal·lible per recuperar la veu en 48 hores?

Núria Pujolàs ha dit...

Em sap greu però no sé cap remei Víctor! Que vagi molt bé la presentació i si necessiten(o necessiteu) la col·laboració de Teatre de Ponent en l'àmbit teatral ja hi pots comptar. Un petó!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Li ho comentaré al Bernat Puigtobella el dijous. Segur que li interessarà molt!

Si puc parlar... o li hauré de fer un correu electrònic per explicar-li. :-)