dimecres, 27 de febrer del 2013

Espai de ràdio de dites i refranys al programa Fes ta festa

Des que vaig deixar de gravar el programa Un polsim de refranys, a Ràdio Vallromanes, a finals de 2008, no havia tornat a fer ràdio, malgrat que es un mitjà que m'agrada i en el qual em sento molt còmode.

Feia temps que des de l'Associació Joan Amades (i especialment l'Amadeu Carbó i l'Antoni Serés) em demanaven la possibilitat de fer alguna col·laboració amb el programa Fes ta festa, que dirigeix Jesús Ventura i que porta més de 20 anys fent cultura popular a la ràdio (primer a Ràdio 4 i després directament des d'Internet).

Finalment vaig trobar el temps per preparar unes píndoles (3 o 4 minuts, no més) sobre l'origen d'alguns refranys i expressions (10 de moment), que podreu anar trobant en aquest apartat del web: Dites i refranys (us hi podeu subscriure a través del canal RSS).

De moment ja han sortit en antena (aniré actualitzant la llista) els següents programes:
 Us recordo que el programa s'emet cada divendres i després el podeu recuperar al web del programa o reemès per diverses emissores locals.


3 comentaris:

iruna ha dit...

feia dies que no entrava a llegir-te.

m'ha agradat escoltar-te al cicle de l'allargament del dia. no el coneixia i no sé me sembla un programa molt ben cuidat. se sent molt bé, la veu i la música. i és una delícia com expliques les coses i com lliges. dóna gust trobar veus tan clares a la ràdio.

per cert, no sé veure quina ràdio és :S
ràdio vallromanes també?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Em venia molt de gust de tornar a fer ràdio. És un mitjà que em captiva.

El Fes ta festa és un programa que s'emet per internet, no va vinculat a cap emissora ni a cap freqüència del dial, encara que em consta que després es reemet en diverses ràdios locals en diferents dies i moments de les seves respectives graelles.

Cada divendres carreguen el programa nou a http://festafesta.net . Avui toca! :-)

iruna ha dit...

gràcies, víctor.