dilluns, 25 de febrer del 2013

L'aParaula'm: Premi C@ts a la millor iniciativa blogaire 2012

M'alegra poder lluir novament un premi C@ts a la millor iniciativa blogaire 2012 per l'aParaula'm, un joc en què demanàvem apadrinar una paraula per a commemorar el centenari de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis catalans.

Finalment van participar-hi 268 persones que van confeccionar una llista amb prop de 270 paraules comentades.

Moltes felicitats també al finalista, Amb ulls de sargantana, per la iniciativa del Lagartiho Dundee. Cal no perdre mai l'humor!

I deixeu-me felicitar un cop més els organitzadors d'aquests premis, perquè fan una bona feina, d'una manera senzilla i clara. M'agraden aquests premis perquè no t'hi has de presentar ni has de demanar als amics i coneguts que et votin i votin i votin. Felicitats per fer-ho fàcil i senzill!

18 comentaris:

Sergi ha dit...

Felicitats pel premi, però sobretot per la iniciativa que ha rebut un suport molt gran i merescut. A títol personal he de dir que la vaig trobar molt encertada i engrescadora, no sempre participo en tot el que es fa, però aquesta la vaig seguir amb interès i també vaig gaudir participant-hi. Com sempre, ens fas partícips d'iniciatives molt interessants, segueix així!

Salvador Macip ha dit...

Moltes felicitats! Com diu el XeXu, ja era un premi gros la resposta que va tenia la moguda de l'aParaula'm. Apa, a continuar pensant iniciatives com aquesta! :)

Galderich ha dit...

Sempre és una alegria poder felicitar-te una vegada més. Ens vas fer trencar el cap per participar-hi i això és un mèrit de qui engega i promou iniciatives amb que tothom és lliure de participar-hi com vulgui, sense cotilles que ja en tenim prous!

Assumpta ha dit...

Enhorabona!!! Jo, que tinc la tira de blogs (però no tants com tu, eh?) Vaig fer que cadascun "aparaulés" una paraula diferent (Fins i tot el blog de la Parròquia el Petit, el Gran, o la botigueta... i, fins i tot... el cantó obscur... :-))

El porquet ha dit...

Enhorabona Víctor! Un premi jo diria que absolutament merescudíssim. Per l'original proposta, per la gent que vas mobilitzar, per com vam aprendre i, en definitiva, per demostrar, un cop més, una estimació incondicional a la nostra llengua.

Quadern de mots ha dit...

Moltes felicitats!!!

Carme Rosanas ha dit...

Moltes felicitats, Víctor.

Merescudíssim premi, per una iniciativa engrescadora i divertida. Jo són de els que m'ho passo pipa amb aquestes coses.

Una abraçada

Sílvia ha dit...

Un premi merescudíssim, va ser una molt bona iniciativa!

McAbeu ha dit...

L'enhorabona, Víctor. Més que merescut!!

Puigmalet ha dit...

Avui que el Màrius Serra ha estat escollit membre de la Filològica és un goig és un bon dia per alegrar-nos d'aquestes iniciatives. Per molts mots més, Parèmies!

novesflors ha dit...

Felicitacions. Va ser una boníssima proposta que, sens dubte, es mereixia el premi.

M. Roser ha dit...

Moltes felicitats Victor, va ser bonic participar-hi, però com que sóc força "despiste", ja no recordo quina paraula vaig apadrinar, què hi farem...

jomateixa ha dit...

Moltes Felicitats!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Felicitats compartides! Perquè que una iniciativa tingui rellevància depèn de la participació. I entre tots ho vau fer possible.

Unknown ha dit...

Per molts anys Víctor!
Aquí l'enllaç a l'entrada al nostre bloc per fer-ho saber als nostres alumnes participants en l'aPARAULA'm:

http://mossencintobiblioteca.blogspot.com.es/2013/03/recordeu-aparaulam.html

Teresa

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Moltes gràcies Teresa i a tota l'Escola Mossèn Cinto de Folgueroles! Entre tots ho vam fer créixer, oi?

María ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
María ha dit...

Moltes felicitats, Víctor! Un premi ben merescut i una gran inicitativa.
Per molts anys a tots!