dilluns, 15 d’octubre del 2007

Renfe torna a la normalitat

Després de molts dies de tenir la sort de no ensopegar amb una avaria de Renfe, cosa que no vol dir pas que no hi hagi hagut incidències, avui he llepat, com dirien al Vallès (accepció que no recullen els diccionaris).

Quina és la millor manera de començar un dilluns postfestiu? Doncs amb retards, aglomeracions, corredisses i cursa lliure a través de les vies.

Confraternitza! I com no si som 20 persones en un metre quadrat! Per força!

Desapuntat del gimnàs! Renfe et garanteix unes quantes corredisses de bon matí que t'ajudaran a mantenir la forma.

A mi se'm cauria la cara de vergonya de treballar en una empresa com aquesta. I després no volen ser traspassats!! El que haurien de ser és acomiadats!

Volia relacionar aquest escrit d'avui amb el Blog Action Day, que enguany és dedicat al medi ambient. I volia treure a colació el perjudici que provoca Renfe, amb els seus retards i mal servei, perquè els usuaris acaben optant per utilitzar el transport privat per la por de no arribar a l'hora enlloc. Només així s'explica que Renfe rodalies sigui l'únic mitjà de transport públic amb disminució d'usuaris, quan en molts llocs és l'única alternativa viable al transport privat!

2 comentaris:

Kuroi Neko ha dit...

Jo també he estat usuària habitual de Renfe fins fa uns tres mesos. Ara, per motius personals, he canviat de lloc de residència i no visc a Catalunya, però tanmateix, segueixo el tema per TV i ràdio i em sembla indignant el punt al que s'ha arribat. Tant de bo es traspassi d'una vegada!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sí que és indignant com Renfe maltracta els usuaris. I fixa't que l'article és de mitjan octubre, abans de les incidències grosses amb el Tren d'Alta Velocitat.

Els usuaris de Renfe fa, pel cap baix, una dècada que estem veient com empitjora el servei en tots els sentits i que cada any ens apugen religiosament els abonaments per sobre de l'IPC.

Potser ha arribat el moment de dir prou, no?