divendres, 23 d’octubre de 2009

Rectificar és de savis

Si l'altre dia mostrava la meva indignació per la decisió de Blogger de reduir el nombre d'etiquetes diferents disponibles per a cada blog a 2.000 (abans no hi havia límit), sembla... i dic sembla perquè no he rebut confirmació en cap dels llocs on vaig fer la consulta, sinó que ho he vist en un missatge fugisser editant una nova entrada al Diccitionari... Doncs això, sembla que han augmentat aquest límit a 5.000.

Petita batalla guanyada! Però la guerra continua. Mala manera de celebrar els 10 anys del servei de blogs, sens dubte!

No és el millor dels escenaris, és clar, perquè vol dir postposar una decisió de migració per saturació de les possibilitats dels blogs per un període de temps indeterminat. I ens obliga a replantejar, segons les noves regles, les eines i utilitats que volem implementar en els nostres blogs.

5.000 etiquetes em permet seguir editant el Refranyer català-castellà, les Dites i frases fetes i la majoria d'altres blogs que ara tinc iniciats.

Però ens obliga a modificar la filosofia del Diccitionari, que porta ja més de 6.000 etiquetes.

Ho haurem de deixar estar amb les etiquetes d'autors (les que comencen amb "00") i algunes de temàtiques (les que comencen amb "11") i eliminar els mots clau de totes les entrades.

I creuar els dits perquè mai ens tornin a modificar les condicions del servei.
Publica un comentari a l'entrada