dissabte, 2 de gener del 2010

Llibres - 8 ─ Sbarbi (1981): Florilegio o ramillete alfabético de refranes y modismos


Sbarbi y Osuna, José María (1981): Florilegio o ramillete alfabético de refranes y modismos. Madrid, Ediciones Atlas. 303 pàg. Edición facsímil de la de Madrid (1873), de la Imprenta de A. Gómez Fuentenebro.

ISBN: 84-363-0530-2

Entrada a Library Thing.











La meva biblioteca paremiològica va creixent dia a dia. Tens algun exemplar que voldries veure-hi ressenyat i que passi a formar part del meu cabal paremiològic? Envia'm un correu a vpamies [at] gmail [dot] com i et diré on me'l pots fer arribar.

A finals del 2009, la biblioteca paremiològica està integrada per vora 400 exemplars diferents i la base de dades paremiològica ha arribat a 300.000 registres.

2 comentaris:

Els del PiT ha dit...

Doncs ara mateix no en tinc cap d'exemplar digne, però si en veig algun pel pati de casa del nano t'ho enviaré al vpamiesat gmaillot com vols.
Bon any nou, però deu! (És una broma que faig això, eh?)
apadéu! :)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Avi, abans de fotre-li al nano, pregunta'm si el tinc, no fos cas que féssim això tan lleig i a sobre el tingués repetit. ;-)

Gràcies i bon any també per Quissapon i tots i totes els quissaponencs i quissaponenques grans, grandas, petits i petites.