dilluns, 1 de març de 2010

Paremiologia catalana al Facebook

Dissabte em vaig decidir a provar l'aventura d'obrir els materials de paremiologia a les xarxes socials, on els seguidors i amistats que hi tinc són força diferents i no coincidents amb els lectors habituals del blog.

Així, vaig obrir la pàgina de Paremiologia catalana al Facebook i vaig crear el perfil del Diccitionari al Twitter. Són dos serveis de xarxes socials on hi tinc perfil actiu des de fa força temps i que penso que funcionen molt bé per a continguts com els que ofereixen el diccitionari o la pàgina de paremiologia.

Resultat? És molt d'hora per fer-ne una valoració, però la pàgina al Facebook ja té més d'un centenar de seguidors i les actualitzacions al Twitter del Diccitionari ja arriben a més de 30 persones.

Aquestes eines permeten una interacció directa amb els lectors i ofereixen unes possibilitats d'actualització i de materials molt versàtil que es complementa amb els continguts del blog.

Així, a la Pàgina de paremiologia hi ha penjades les fotografies de la conferència de Vilafranca del Penedès, de finals de novembre i un videomuntatge amb la part sobre Amades que vaig utilitzar per a l'homenatge al folklorista en el 50 aniversari de la seva mort.

10 comentaris:

Francesc Mompó ha dit...

Estàs fent una grandíssima tasca per la cultura catalana. Els usuaris te n'estem agraïts. La paremiologia i la mitologia són dos dels pilars bàsics de la cultura d'un poble.
Salut i Terra

vpamies ha dit...

Eps!, et feia de viatge de noces.

Francesc, només que serveixi perquè algú a La Iseta parli de paremiologia de tant en tant, ja és un gran èxit. ;-)

Galderich ha dit...

D'això se'n diu predicar la Bona Nova!

Xavier Caballé ha dit...

A la captura de pantalla, només hi surten dones ;)

Xavier Caballé ha dit...

Ais... no, que el vilapou no sembla pas una dona :(

vpamies ha dit...

Galderich, ja trigues a entrar al Facebook! Et veuries amb al cap d'Amades. Feies patxoca!!

Xavier, a banda dels irreductibles que conxorxem dia sí, dia també, tinc molt bones amigues que també em fan costat a la xarxa. No te'm posis gelós, ara :-)

Carme ha dit...

Veus? no hi ha com tenir un bon motiu per entrar al Facebook!

Bona feina, Víctor!

vpamies ha dit...

Hi ha molts motius per entrar al Facebook. El que després costa és de sortir-hi! :-)

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Jo crec que ja sóc fan de totes aquestes pàgines teves però m'ho miraré per si de cas. Endavant, company, força, lluita i salut

vpamies ha dit...

Ens hem de diversificar, company! I Facebook és un bon aparador.