dimecres, 31 de març de 2010

Raons que rimen 100.000

Tornem amb estadístiques. Que volen dir coses, però que potser tampoc no volen dir res.

Ahir aquest meu blog de capçalera, Raons que rimen, va arribar a la xifra de les 100.000 visites acumulades en gairebé cinc anys de vida.

Xifres, únicament. I prou humils si veiem que ofereixen poc més de 50 visites diàries en el total acumulat.

Ara bé, si tenim en compte que és un més de la dotzena de blogs que mantinc, i que no és ni de bon tros el que té més visites (sempre em refereixo a visites i no pas a pàgines mostrades), doncs la cosa comença a prendre un altre caire.

A més és un blog força especialitzat, no sempre de rabiosa actualitat, amb articles que queden de pòsit, que es poden consultar en qualsevol moment, cosa que encara fa més importants aquestes xifres.

I una altra dada que m'ha animat: quan Xavier Mir va presentar el meu blog a la Placeta de Ràdio Arenys, a finals d'abril de 2009, ell va comptabilitzar 64.000 visites. Això vol dir que, en poc menys d'un any, hi ha hagut gairebé 40.000 visites, amb la qual cosa el nombre de visites diàries del blog en el darrer any puja a més de 100. Una xifra que ja puc prendre més en consideració.

A tots els que us hi acosteu, per terra, mar i aire, moltes gràcies i que per molts anys seguiu trobant-hi allò que hi veniu a cercar.
Publica un comentari a l'entrada