dilluns, 30 de gener del 2012

En cap cap cap: A Capellades tots són lladres...

A Verkami, on presento el projecte de publicació de En cap cap cap: diccionari de dites i refranys sobre el cap, hi ha un espai de blog, on aniré anunciant les novetats i avenços del projecte. La meva intenció és mostrar-vos alguns continguts del llibre, en primícia, com ara la portada, una mostra d'una pàgina com quedarà impresa, algunes entrades concretes, l'anàlisi de l'evolució de la recaptació de fons per executar-lo... Una mica de tot.

El blog admet comentaris i us hi podeu subscriure per RSS.

De moment hi he penjat dues entrades. I aquesta que us reprodueixo avui és la segona. És una dita tòpica (refranys referits a pobles) referida a diversos pobles del Penedès:




Parèmia:
A Capellades tots són lladres; a la Pobla, encara més; a Vilanova, cucales, i a Igualada, figueters - refr.

Explicació: Dita tòpica.

Localització: Es diu a Igualada

Nota: Qualificatius de quatre poblacions que geogràficament estan en rengle i anomenades per ordre de distància.

Nota: La imatge és de Josep Mayans, i pertany a na col·lecció de 6 postals a partir de dibuixos inèdits, en tinta xinesa sobre paper, i de mida 15 x 21 cm.



Només em resta recordar-vos que si no heu encarregat el vostre llibre, encara hi sou a temps, però afanyeu-vos, que s'esgoten! :-)

En una setmana de projecte ja he recollit una mica més del 40% del total. Gràcies als 60 mecenes que ho heu fet possible! Però encara queda molta feina.


Cada cop és més propera la fita d'aconseguir 200 persones que vulguin un llibre meu que estic acabant de maquetar amb molta cura!
 

3 comentaris:

fanal blau ha dit...

Això va endavant! Ànims i bona feina!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, fanal blau! Encara queda molt camí per recórrer! Seran 40 dies trepidants, ja ho veig a venir...

Xavier Caballé ha dit...

Em penso que acabes de perdre uns quants patrocinis a Capellades :)