dimarts, 3 de juliol de 2012

Llibres

Qui m'havia de dir fa un parell d'anys que tindria una bona bibliografia en tant poc temps?

Sempre ho dic: el llibre en paper treu molt de temps. I ho podeu haver comprovat per les actualitzacions que he fet en aquest darrer any als blogs.

Paper o digital? Cada un té els seus inconvenients i avantatges. Jo pel tipus d'obres que faig (lexicogràfiques) penso que el format digital té molts avantatges respecte del paper. Però és clar, en última instància qui ho decideix és el lector.

Els llibres que he publicat gràcies al mecenatge obtingut a través del portal Verkami, Amb cara i ulls i En cap cap cap, els distribueixo jo gairebé exclusivament. Podeu trobar la manera d'aconseguir-los a través del blog de cada un dels llibres. Podeu fer la petició a través d'un formulari i jo us envio les dades necessàries per fer la transacció.

Així és més senzill, sense intermediaris, i jo sempre garanteixo que segueixin quedant existències de tots els volums. Fàcil i ràpid.

O sigui que ja ho sabeu, si voleu aconseguir els llibres que han fet possible els mecenes a Verkami, només els heu de demanar, clicant en les imatges que us enllaço a continuació:I si voleu el que he editat a través de l'Editorial Barcanova, el podeu trobar a la majoria de llibreries o demanar-lo clicant en el següent enllaç:


Publica un comentari a l'entrada