dijous, 5 de juliol del 2012

Pau Vidal parla de Dites.cat a l'Extraradi, de Com Ràdio

Aquesta tarda, Pau Vidal, el lingüista de guàrdia del programa l'Extraradi, de COM Ràdio ha parlat del meu darrer llibre, Dites.cat, publicat a Editorial Barcanova i ha posat uns quants deures als oients sobre equivalències entre fraseologia en català i castellà. Us enllaço l'àudio del programa, al que, finalment he acabat participant d'una manera indirecta.

   

Si m'arriben les Moritz, us ho faré saber. És que jo sento parlar de cerveses i perdo el cap...

2 comentaris:

Galderich ha dit...

Participar en el programa i el seu concurs... això no té mèrit!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Vaig perdre el cap quan vaig sentir parlar de cerveses Moritz! Que consti que vaig deixar intervenir primer al públic fidel del programa. Em va semblar que era difícil resoldre'l i per això em vaig atrevir a intervenir.