diumenge, 15 de juliol del 2012

Vols patrocinar la paremiologia tòpica?

Aquell vell projecte del 2007 va prenent forma i comença a ser una realitat palpable i consultable.

Amb un blog propi i un subdomini fàcil de recordar:


L'objectiu és poder acabar mostrant les dites tòpiques dels gairebé 2.000 municipis de parla catalana ordenats al blog i visibles en etiquetes geolocalitzades en el mapa de Google Maps fet a aquest efecte.

Ara mateix tot funciona amb hiperenllaços i hi ha oberts gairebé 40 municipis de mostra. La il·lusió és poder-los obrir tots amb la vostra col·laboració. Us agrairé que m'envieu les dites tòpiques que jo no he recollit, a través del comentari del municipi concret si ja és obert o emplenant les dades del formulari que trobareu a l'encapçalament del blog.

També us ofereixo la possibilitat que sigueu micropatrocinadors d'aquest espai cultural i col·laboreu a fer-ne una versió informàtica completa i professional. Ofereixo, per a cada municipi, l'opció que el vostre negoci, botiga o empresa hi pugui constar en exclusiva (un únic anunciant per municipi) per un preu simbòlic i durant tot un any (ara mateix amb una promoció especial d'oferta).

Vosaltres ajudeu al manteniment i creixement d'aquest portal i en contrapartida sou visibles en un espai de caire cultural i amb un públic potencial interessat en informació local.

Si hi esteu interessats, empleneu el formulari i en parlem de les condicions i com fer-ho.

Ja sabeu que Qui no corre, vola. I que Qui primer arriba al molí, primer mol.

De moment, Vicenç Prims és el primer patrocinador del portal i té reservat l'espai de Vallromanes. Mireu quin goig que fa!