dilluns, 13 d’abril de 2009

249.436

No és cap número de loteria. Ni el saldo de cap compte corrent. Ni el preu (inflat) d'un habitatge.

Quan algun cop em refereixo a la meva base de dades de refranys sempre he fet referència a una xifra aproximada de refranys que, majoritàriament, vaig introduir entre els anys 1994-2000. El comptador es va quedar en 218.414 registres al març de l'any 2000, que m'han permès emprendre la tasca divulgadora centralitzada a refranys.com.

A dia d'avui, sóc a punt d'arribar a la xifra màgica del quart de milió de registres: 250.000 refranys, dites, frases fetes, aforismes, embarbussaments... de tot una mica, extrets de gairebé 200 fonts escrites i en línia: el petit tresor que em permet actualitzar i completar la tasca iniciada.

Com podeu veure segueixo buidant i engruixint aquest cabal lèxic, en una d'aquelles tasques sense fi que només s'aconsegueixen amb la perseverança d'una formigueta pacient i laboriosa.
Publica un comentari a l'entrada