dijous, 2 d’abril del 2009

Diccitionari: la catosfera col·laborativa


Quan es parla del futur dels blogs jo sempre apunto que aquest futur passa pels continguts originals, especialitzats en una temàtica ben concreta i en la transversalitat que aporta compartir-lo amb d'altres autors.

El Diccitionari, el diccionari de citacions i frases cèlebres, n'és un bon exemple. Nascut al juny de 2007, esdevenia compartit al febrer de 2008 i a finals de juliol de 2008 decidíem obrir-lo a la participació dels lectors amb la implementació d'un formulari.

Deia que n'hauríem de fer una valoració. I ara, a vuit mesos vista, la valoració no pot ser més positiva: som a punt d'arribar a la citació 100 tramesa a través del formulari. Això representa una mitjana de 2-3 citacions setmanals, una xifra gens menyspreable.

Gairebé 100 citacions que han engruixit i diversificat el contingut del blog. Participants ben diversos. I una qualitat excelsa. Felicito a tots els que us preneu una mica de temps en emplenar el formulari , perquè les citacions que ens esteu fent arribar són excel·lents i la documentació que les complementa, completíssima i suficient.

Tots els que així ho voleu, posant les vostres dades de contacte, consteu als agraïments de cada citació reproduïda de la base de dades del formulari. Ens sembla que és el mínim que podem fer per agrair-vos l'esforç i la generositat de les vostres aportacions.

12 comentaris:

Assumpta ha dit...

Víctor, vaig descobrir-lo fa molt poc i el vaig trobar interessantíssim, però cada vegada que miro d’entrar se’m bloqueja tot l’ordinador i no sé per què... he pogut posar un parell de comentaris desprès d’haver-ho intentat en mitja dotzena d’ocasions.
No m’estranyaria que en part fos culpa del meu ordinador, que cada vegada es penja més sovint, però és que mai m’havia passat tant com en aquest blog.
Tens idea de si hi ha alguna cosa que pugui fer perquè no em passi? :-)

Puigmalet ha dit...

Ens congratulem recíporcament (ui, que se'm barregen lletres).

Assumpte complex, aquest del bloqueig. No serà que l'Assumpta escriu bloc amb ge de garrofa i no amb ce de català? :)

Assumpta ha dit...

Jajajaja això segur... :-P

Mentre no posi Bloq o Blok jijiji

marc ha dit...

El Víctor ho pinta molt bé, però no és pas or tot el que lluu. Tot? Res. Treballo com un ruc i encara no he vist ni un duro.

Paga, Víctor, que tinc una oferta molt temptadora.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Assumpta, hem mirat de descarregar el pes de la pàgina del Diccitionari, mostrant menys entrades de cop. De vegades pot ser problema de navegador. Prova Chrome o Firefox. Alguns pluggins necessiten baixar-se actualitzacions i si no les tens això pot ralentir l'execució de a pàgina. No se m'acut res més. :-)

Puigmalet, no descanses en la teva campanya... Tu solet faràs que al 2030 hi hagi més referències a bloc que a blog. Batalla perduda, querit.

Coi, Marc, una oferta molt temptadora? I jo que vaig aguantant immaculat el blog, malgrat els cants de sirena del senyor Google.

Recorda que al contracte tens una clàusula de rescisió de 3 milions d'euros (com el Monchi del Sevilla) i al Florentino no li interessen els citadors ni els recitadors si no són galàctics. Haurem de fer la setmana de l'Espai, a veure si ens cau la grossa (i desapareixen d'una vegada tots els dinosaures que encara no s'han acabat d'extingir).

Assumpta ha dit...

Saps? Crec que el problema és que tarda molt (en termes de "segons", quicir) i jo m'impaciento i començo a clicar jeje... si hi vaig una vegada i espero sense fer res uns quants segons, crec que ja no es bloqueja :-)

Què és "Firefox" (jajaja no és broma, eh?... sé que hi ha gent que diu "jo faig servir firefox" però no sé què és... és com un "explorer", oi? ara m'informo a Google)

No sé si la té tan perduda la batalla... jo l'altre dia em vaig adonar que, distretament, havia escrit "bloc" i em va agafar una esgarrifança i ho vaig corregir... no sé si podré resistir massa... jajajajaja

Assumpta ha dit...

Ja està!!! Ja el tinc instal·lat i ja no es bloqueja res!!

Iuuuuuuuuupiiiiiiiiiiii!!!

clar!! si a la feina el varem fer servir una temporada, però jo no li deia Firefox, li deia "Mozilla"... quan he buscat "Firefox" i he vist que em sortia "Mozilla" ja l'he conegut!!... ostres!! he hagut de baixar no sé què dels pluggins aquests perquè al meu blog no es podien veure les barretes aquestes de música del Goear, ni els YouTubes ni res... però jo he anat dient que "si" a tot i ara va una passada de bé :-))

Gràcies, gràcies!! :-))

Per cert, a l'enquesta que teniu sobre qui és més guapo jajajaja he estat a punt de votar en Gazo però com m'ha dit "coaccionadora" et votaré a tu :-))

És que l'explorer se'm penjava cada dos per tres!!

Vaig a navegar "por ahi" (que no sé com es diu en català correcte, ho sento) a veure quines coses més puc fer i que abans no podia :-))))

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Bé, la recomanació era bona, perquè el Mozilla Firefox és una passada. Celebro que t'agradi i que et vagi tan bé.

Això de les votacions són coses del Marc. Si s'avorreix és capaç de qualsevol cosa!

I no li diguis al Puigma que em votaràs a mi, que és molt gelòs i m'agafarà tírria!

"por ahí" podria ser anar a fer un tomb, per aquests móns de Déu, sortir... No hi ha una traducció literal, crec.

Bona nit i tapa't!!

Assumpta ha dit...

Interpreto que em recomanes que vagi a fer un tomb pel blog d'en XeXu? jaja

T'he votat a tu perquè ell diu "bloC" jejeje

Puigmalet ha dit...

Demi Pami, hauries de tornar a moderar els comentaris: aquí hi ha algú que diu coses molt lletges.

Assumpta: Quan vulguis el Parèmies t'envia una foto dedicada.

Assumpta ha dit...

Jejejejeje he anat a mirar però no sé qui és qui :-))) Tots sou MOLT, MOLT guapos!!! ;-)

Per cert, estic navegant amb el Safari ara jeje

Però tinc un problema... resulta que el molt... ghñlpeghh dóna per sentat que jo vull escriure en castellà i té un corrector ortogràfic que m'està fent la murga!!! (em fa una ratlleta ondulada en vermell sota quasi totes les paraules que escric... jajaja) i he vingut aquí, que he recordat que havies explicat com configurar els navegadors en català. Jo ja ho vaig fer amb l'explorer i també amb el Mozilla Firefox, i ara he de canviar aquest.

A veure si trobo l'article on ho vas posar :-)

Bona tarda!!

Assumpta ha dit...

Catxis dena!! ja l'he trobat l'article, però el Safari no hi és... ai!!

Bé, passi-ho bé, que encara he d'estendre la roba i no vull fer tard a classe d'anglès :-))