dilluns, 14 de setembre de 2009

Relat: La meva notícia

Com us havia avançat, he compartit el relat complet a través d'Issuu.

Suposo que és més còmode llegir-lo tot d'una tirada que a través dels lliuraments setmanals que he fet aquest estiu.

7 comentaris:

zel ha dit...

Un dia m'hauré de decidir a aprendre aquestes coses...però no me'n surto!!! Gràcies per compartir la tirada sencera!

Assumpta ha dit...

Oooooooh!!! Què xulo!! M'agrada molt com queda :-))

Jo ja l'he llegit tot, cada dissabte, fidel sempre a la teva història... però la veritat és que, vist així, fa goig, eh? :-))

Puigmalet ha dit...

Spoiler: Tens raó, amb aquest format es pot gaudir més de la lectura.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Hi ha moltes eines semblants a Issuu: Scribd (que també m'agrada força), Slideshare (per a presentacions tipus Power Point, bàsicament)... És trobar el programa adequat per a cada cosa o el que s'adapta millor a la majoria de les nostres necessitats.

Malauradament, la majoria no són en català, perquè no hi ha hagut ningú interessat (o amb temps) per traduir-lo.

A veure si amb el temps hi puc anar afegint més relats (que encara he de fer, és clar). :-)

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Ara sí que el llegiré quan tingui una estoneta, perquè això de llegir a fascicles no m'acaba d'agradar. Quan jo era petit/jove teníem una botiga a casa i veníem fascicles d'aquells de l'editorial Salvat, etcètera, i sempre ha estat una activitat que m'ha semblat molt pesada, tant vendre'ls com llegir-los. Ja em veig el culebró de 'Ventdelplà' (perdona per la comparació tan odiosa :-) ) que no sé si faig bé o malament per veure'l. A mi, com bona persona ansiosa m'agrada tot de cop, d'una tirada, o sigui que ja em perdonaràs. Salutcions Víctor i companyia

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ha estat l'esquer per mantenir obert el blog durant l'estiu. Ja em veig preparant el de l'estiu que ve! :-)

Jordi Gomara (itaca2000) ha dit...

Això és fer trampa! :-) Clar així no et baixa el bloc/g com m'ha passat a mi a Alianzo, que sempre m'havia mantingut, si més no, entre la posició 50 i la 75, i estant a la posició 66 m'ha baixat a la 150 "i pico" de cop; em sento avergonyit, mai no m'havia passat. Però clar, si escric un post cada mes. En fi...