dijous, 3 de setembre de 2009

Agraïment al web col·laboratiu

Diuen que a Internet hi és tot. I jo afegeixo: Però cal saber-ho trobar.

La qüestió és que hi ha molts àmbits de la vida que no són el nostre fort i amb una mica de temps i paciència podem trobar les indicacions adequades per sortr-nos-en prou airosament.

El mateix dia que marxava de vacances es va trencar la cinta de la persiana de la porta del menjador. Deu anys d'obrir i tancar han anat segant la cinta fins a rompre-la. Però, què coi! Avui marxem de vacances. Tanquem la porta i demà serà un altre dia.

Tornes una setmana més tard i la persiana segueix avall. No tenim accés al jardí... recordes com et va costar l'última vegada que ho vas haver de fer... I truques a la companyia asseguradora, que tenim manetes a domicili i no ens cobren el desplaçament. Segur que no serà gaire...

─ 100 euros? Però això és un atracament a mà armada!

M'hi tornaré a posar. Vaig a la ferreteria, compro la cinta per 2 euros i entro a Google i miro "canviar cinta persiana. Ja està vist que els catalans no som gaire del bricolatge, però el mateix navegador, intel·ligentment, interpreta "canviar" com "cambiar" i em suggereix més de 45.000 resultats.

Per triar i remenar: blogs, pàgines de ferreteries, vídeos al Youtube, pas a pas... I me'n surto millor del que pensava.

Ja tinc la persiana canviada pel mòdic preu de 2 euros. Què faré amb els 100 euros que m'he estalviat? Li preguntaré a Google.

Publica un comentari a l'entrada