dijous, 5 de novembre de 2009

Estadístiques que es disparen


El passat dijous, 28 d'octubre, va succeir per primer cop un fet que fa un parell d'anys em semblava impossible d'assolir: sumant el total de visites (no de pàgines vistes que són gairebé el doble) dels blogs de la Paremiosfera, vaig superar la xifra màgica del miler de visites.

1.000

Van ser 1.005 visites en un dia, amb 4-5 blogs que ben assiduament assoleixen el centenar de visites diàries.

I un còmput acumulat de 5.790 visites en la setmana del 26 d'octubre a l'1 de novembre (rècord també).

5.790

El rècord de visites mensuals el segueix mantenint el mes de març d'aquest 2009, amb 19.710 visites. Estic convençut que també caurà aviat.

19.710

Mai m'hagués pensat que la paremiologia pogués despertar tant d'interès en la gent. I sempre passa: quan abandones una mica la tensió de l'actualització compulsiva, i dedico més temps que mai a ampliar la meva font documental sobre paremiologia (aquest mes arribaré als 300.000 registres), doncs això, quan sembla que afluixo una mica en l'edició d'articles, m'obsequieu amb aquesta remuntada de visites.

Llàstima que aquestes xifres no tinguin reflex en els ingressos per publicitat al blog. A hores d'ara no sé si els 3-4 euros mensuals acumulats pels anuncis paguen la pena de mantenir-los. Penso que potser caldrà cercar altres camins.

Gracies a tots per la confiança i per les aportacions que hi feu i sapigueu que teniu paremiologia per temps, que tot just acabo de començar.
Publica un comentari a l'entrada