dimecres, 4 de novembre de 2009

Assessorament de català a l'Hora de la Comèdia, de Cadena Ser Barcelona

Dissabte passat em van convidar per fer de "professor de català" a l'Hora de la Comèdia, el programa en desconnexió en català que fa la Cadena Ser Barcelona, des dels antics estudis de Ràdio Barcelona, al carrer Casp.

La veritat és que el directe de la ràdio és trepidant. La secció de català és a la primera de les dues hores del programa, i va de les 12.39 a les 12.55, més o menys. Ja veieu, ni quarts ni mitges ni hores en punt.

Si ho voleu sentir, premeu el botó corresponent del reproductor:La directora del programa Rosa Badia, convida cada dissabte un lingüista o professor de català per resoldre dubtes continguts en diversos talls de la setmana i plantejats en directe per oients del programa.

Tot i els nervis del directe i el no saber a quins dubtes t'enfrontaràs, és una experiència gratificant i interessant. Em va quedar molt poc temps per poder parlar dels meus refranys, però encara vaig tenir temps per dir-ne alguna cosa.

Si us el voleu descarregar, cliqueu en la icona següent:Nota: Els dos primers minuts del tall corresponen al resum de la intervenció del "professor" que hi va anar el dissabte anterior, en Josep Maria Sucarrats, de la Universitat Abat Oliba.
Publica un comentari a l'entrada