dimecres, 11 de novembre de 2009

I'm Catalan ─ I love freedom


La iniciativa "Deu mil en marxa per l'autodeterminació" va fer possible que el dia 7 de març de 2009 se celebrés a Brusel·les, sota el lema "Volem un estat propi", la manifestació més important de catalans fora de les nostres fronteres, reivindicant el dret de Catalunya a la seva independència.


Avui, 11 de novembre de 2009, a les onze i onze del matí, ha fet 91 anys que ja era vigent l'armistici que va donar per acabada la Primera Guerra Mundial i que reestructurava Europa amb el naixement de nous estats com Finlàndia, Estònia, Letònia, Lituània, Polònia, Txecoslovàquia, Iugoslàvia i Hongria.

Per aquest motiu els catalans, en un dia i una hora tan especial, serem presents altre cop a Brusel·les, al Parlament Europeu, per fer sentir la veu de Catalunya, i lliurar a tots els eurodiputats i a tota la premsa acreditada un llibre amb imatges de la manifestació del 7 de març de 2009, que va esdevenir un altre punt d'inflexió per posar a l'agenda internacional el nostre cas.


Hem d'explicar arreu del món que Catalunya té dret a la seva llibertat, ja que sempre serem un cas de caire internacional, més encara quan el poble català va perdre les seves llibertats fa tres segles com a conseqüència d'un conflicte internacional.

Avui comença la campanya I'm Catalan ─ I love freedom, que durarà fins al final de la presidència espanyola de la Unió Europea, per tal d'aconseguir que la veu de Catalunya ocupi el seu lloc en els mitjans de comunicació d'arreu del món.

Volem que Catalunya sigui el proper estat d'Europa. Ara és el moment de fer sentir la nostra veu.


Publica un comentari a l'entrada