dilluns, 30 de novembre de 2009

Presentació a Vilafranca

Com us havia promès, penjo la presentació que vaig fer ahir a Vilafranca del Penedès sobre paremiologia catalana.L'acte va ser magnífic, amb molt de públic i en un entorn acollidor. Per a mi va ser una experiència inoblidable i un punt de sortida prometedor. Ja en faré una anàlisi més detallada i us faré partícips dels materials que he pogut aconseguir d'aquest acte.

Només puc tenir paraules d'agraïment. Al Xavier Argemí, per posar-me en contacte amb Òmnium Cultural del Penedès. Al Ricard Serra per creure en la proposta que li vaig fer i lligar-ho tot tan i tan bé. Als Castellers de Vilafranca i en Miquel Ferret, el seu president, per l'acollida i disposició a fer els actes a Cal Figarot, el seu local social. Al Ferran, el meu germà gran per ser-hi. Al Galderich, el Puigmalet i el Xavi Caballé, perquè ja hem compartit unes quantes trobades i sempre és més agradable estrenar-se davant d'amics i dels que són exigents! I a la Cristina perquè sempre és al meu costat. I a tots els qui es van deixar caure per allà ahir i d'una manera desinteressada, però ben interessats pel tema, que em van facilitar un grapat de dites sobre la comarca.

He d'actualitzar la paremiologia tòpica. El Penedès ja hi tindrà una nodrida representació. I més que en trobaré al magnífic llibre que em va regalar el Ricard Serra de Retalls del folklore penedesenc, de Pere Sadurní i Vallès, curiosament el consogre d'un dels oients.

A tots moltes gràcies i fins a la pròxima!
Publica un comentari a l'entrada