dijous, 3 de desembre de 2009

Ara Vallès també es fa ressò de les 300.000 parèmies


Ara Vallès és un diari digital jovenet, amb pocs mesos de vida, però amb una presència cada cop més notable a la comarca del Vallès Oriental.

Els vaig enviar un avís quan vaig arribar a les 300.000 parèmies. Bé, de fet, els vaig reproduir l'article de Guillem Carbonell al seu blog i m'he emportat una gran alegria quan he vist que, no només se n'han fet ressò, sinó que han elaborat un article propi, que els agraeixo molt.

En la imatge de la capçalera el podeu llegir sencer, i també podeu llegir-ho directament des d'Ara Vallès: «Un blogaire de Vallromanes cataloga 300.000 parèmies».

I no us podeu imaginar la il·lusió que em fa començar a veure la paraula parèmia o paremiologia escrita en premsa!
Publica un comentari a l'entrada