divendres, 4 de desembre de 2009

Pessebre 2.0


En Mon, de La garrofa de Mont-roig, s'ha empescat engrescar-nos a muntar un pessebre 2.0, un pessebre blogaire.

Demana que ens hi apuntem, amb el personatge que vulguem figurar en el pessebre, que li enviem la fotografia de la figura en qüestió i les dades de contacte del nostre blog i ell farà el muntatge.

Senzill i poques normes. Feu-hi una ullada i us animo a participar-hi:
a) Has de triar una figureta, la que tu vulguis, (un pastor, un rei mag, el caganer, el nen Jesús, la que renta la roba , sant Josep, l’àngel, una ovella, etc ....ufff si n’hi han!) per triar i remenar.

b) Un cop has escollit la figureta que vols que et representi al nostre pessebre, cerca una foto d’aquesta ( el sr. Google pot ser d’ajuda. Als catàlegs de venda de figures de pessebre n’hi a grapats ) si us hi veieu en cor podeu fer la foto vosaltres mateixos de les figuretes que teniu a casa.

c) Envieu-me la foto en arxiu adjunt per correu electrònic posant “Pel pessebre blocaire 2009” a: monculturals@yahoo.es amb les vostres dades:

Figureta escollida:
Nom del vostre blog:
URL del blog:
correu electrònic:
El vostre nom o pseudònim si ho preferiu:
I si voleu algun breu comentari o missatge de Nadal:

d) Amb totes les rebudes faré un muntatge per publicar el “pessebre blocaire 2009” el dia 24 a les 22h. Que podreu copiar i enganxar en un post que fareu al vostre blog (Us enviaré el codi per correu) el mateix dia a la mateixa hora junt amb la foto de la figureta vostra.

e) Teniu de temps fins el dia 18 de desembre a les 23’59h. (si us plau , no espereu a ultima hora)
Fins i tot ha creat un logo per penjar en els blogs:

Publica un comentari a l'entrada