dissabte, 5 de desembre del 2009

Escrit 500

El meu comptador d'escrits em diu que aquest és l'escrit número 500 del blog Raons que rimen.

Són més de 4 anys (des del 31 d'agost de 2005) i més de 80.000 visites. El meu blog degà. El canemàs d'on han anat independitzant-se la resta de blogs temàtics.

Quatre anys mantenint la mateixa capçalera i el mateix esperit inicial:
Blog personal de Víctor Pàmies i Riudor. En aquest diari pretenc fer la meva aportació a partir dels següents temes principals: l'actualitat de la llengua catalana; l'actualitat a Vallromanes, el meu poble; les meves lectures; llocs webs d'interès, i la paremiologia. Encara que finalment, acabaré parlant d'aquelles coses que em preocupen o que se m'acuden a cada moment.
No és una gran producció d'escrits, encara que l'any passat vaig fer 221 articles, l'any més prolífic, sens dubte. I aquest any mantinc una regularitat de 3-4 articles setmanals.Mai m'ho hagués pensat quan vaig començar.

A tots els qui us hi acosteu, gràcies. Espero seguir oferint-vos informacions que us interessin en els pròxims 500 articles i els que vindran.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, doncs! 500 articles! Quanta feina!

Salvador Macip ha dit...

No pares d'acumular fites, tu! Felicitats i a pels 500 següents!

Assumpta ha dit...

Eeeeei!! T'haurem de fer un altre homenatge!! :-))

MOLTES FELICITATS!!

(Així m'agrada, "articles", molt ben dit!!)

Galderich ha dit...

Parèmies, em tens ben marejat amb les teves comptabilitats!
Serà que estic en números vermells?

LaMirandolina ha dit...

En primer lloc, enhorabona per haver arribat a aquesta xifra d'entrades, gens menyspreable, sobretot tenint en compte que significa una gran inversió de temps (cosa de la qual vaig força mancada). En segon lloc, m'alegro de trobar un blocaire del poble del costat i de veure que hi ha força representació de Vallromanes a la xarxa. Saps si passa alguna cosa semblant amb els vilanovins i vilanovines del Vallès? Agraïments anticipats.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

No em feu més homenatges que després no rendeixo de l'emoció!

No sempre m'hi fixo, però curiosament he deixat programats una quinzena d'articles fins al febrer i vaig veure que superava el número 500.

M'havia proposat el blog per aportar-hi escrits un cop a la setmana, com a molt, i ja veieu...

Lena, celebro saber que hi ha més gent a la comarca connectada a la catosfera. De Vilanova només conec els blogs de l'escola Mestres Munguet i Cortès. I ara els teus. A Vallromanes hi va haver bons moments amb un grapat de blogers escrivint amb certa regularitat... però això és aigua passada. Hi ha coses.

Si cerques al meu blog, a la banda dreta hi tinc enllaçat un apunt sobre Vallromanes a Internet, amb les principals iniciatives. Però de Vilanova no en tinc constància de gaire moviment. Mira... ja tens deures... :-)

Gabriel ha dit...

Ei, enhorabona! I sobretot endavant!

Puigmalet ha dit...

Jo només compto els diccios. Al bloc tenia un comptador de visites però fa temps que ja no està operatiu i ja no l'he canviat.

Moltes congratulacions!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Gràcies, Gabriel!

Puigmalet, jo és que ho compto tot. Per això el metge em va receptar que fes una carrera de lletres, per no agreujar la malaltia. :-)