dissabte, 5 de desembre de 2009

Escrit 500

El meu comptador d'escrits em diu que aquest és l'escrit número 500 del blog Raons que rimen.

Són més de 4 anys (des del 31 d'agost de 2005) i més de 80.000 visites. El meu blog degà. El canemàs d'on han anat independitzant-se la resta de blogs temàtics.

Quatre anys mantenint la mateixa capçalera i el mateix esperit inicial:
Blog personal de Víctor Pàmies i Riudor. En aquest diari pretenc fer la meva aportació a partir dels següents temes principals: l'actualitat de la llengua catalana; l'actualitat a Vallromanes, el meu poble; les meves lectures; llocs webs d'interès, i la paremiologia. Encara que finalment, acabaré parlant d'aquelles coses que em preocupen o que se m'acuden a cada moment.
No és una gran producció d'escrits, encara que l'any passat vaig fer 221 articles, l'any més prolífic, sens dubte. I aquest any mantinc una regularitat de 3-4 articles setmanals.Mai m'ho hagués pensat quan vaig començar.

A tots els qui us hi acosteu, gràcies. Espero seguir oferint-vos informacions que us interessin en els pròxims 500 articles i els que vindran.
Publica un comentari a l'entrada