diumenge, 21 de març del 2010

El Top Ten dels refranys catalans a «La paraula del dia»



El divendres passat, Ramon Solsona va dedicar una estona del seu magnífic espai «La paraula del dia» [mp3] que fa cada dia poc després de les notícies de les 10 del matí a «El món a RAC1», amb Jordi Basté, a parlar de la meva enquesta per determinar el Top Ten dels refranys catalans.

Ja fa uns dies que en Ramon Solsona es va posar en contacte amb mi, interessat per la iniciativa. Em va dir que en faria difusió i que volia que quan tingués els resultats els anés a explicar al seu espai.

I així hem quedat. Us deixo amb el tall del programa de divendres, on Solsona explica molt bé les normes per participar en l'enquesta

12 comentaris:

Mon ha dit...

Caram això si que es una bona noticia enhorabona

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Tot suma, Mon. La trajectòria cap als 1.000 formularis porta bona embranzida, però encara no hi som. I si en lloc de mil, són més, doncs benvinguts!

Jesús M. Tibau ha dit...

felicitats

Assumpta ha dit...

Ei, què ben explicat!! :-))

Ara n'arribaran un munt!! :-DD

Mira, m'ha alegrat aquesta notícia ;-))

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

De moment no he notat cap "efecte Solsona", però tot suma, i tant!

A més a més, si he d'anar a algun lloc a explicar aquesta iniciativa, fer-ho a "La paraula del dia" és tot un honor per a mi, sens cap mena de dubte.

Carme Rosanas ha dit...

No l'he pogut sentir gaire bé, se'm talla a estonetes, però tot i així et felicito per la moguda que estàs muntant.

Jordi Cirach ha dit...

Hola, sóc un gran apassionat del refranys i dites catalanes. Per això des de fa algun temps que tinc al facebook una pàgina de "Refranys i dites catalanes" aquí l'enllaç: http://www.facebook.com/pages/Refranys-i-dites-catalanes/282956856690 hi ha 2.535 persones adherides, i amb més de 5.480 dites i refranys catalans que la gent va posant al mur, jo en sóc l'administrador. És per aquest motiu que te'l dono a conèixer perquè potser t'interessi.

Una forta abraçada! Per cert, m'he adherit aquest blog. Desitjo que també t'interessi el meu, una abraçada!

L'imperdible de ℓ'Àηimα

>Jordi Cirach

Puigmalet ha dit...

Confio que quan hi vagis la paraula del dia sigui "parèmies". Enhorabona!

Josep M ha dit...

Hola Víctor. L'altre dia li deia a un amic meu, filòleg i professor que et fa servir tot sovint (els blocs em refereixo), que directament hauries de tenir un espai a la ràdio. Per tant, inicio la resposta vírica: Víctor Pàmies a la ràdio ja!!! (i no a RV no, a CatR, Rac1 o Com. Salut crack!!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Jordi, conec la pàgina de Facebook. Hi sóc seguidor! De fet, he muntat una pàgina de competència amb Paremiologia catalana. Intento que no es trepitgin continguts ni iniciatives.

Puiglamet, li proposaré al Solsona. Segur que li agradarà!

Josep M., saps que si disposés de temps tornaria a Ràdio Vallromanes. Tu que portés temps amb un programa setmanal, saps la feina que comporta preparar-ho!

Galderich ha dit...

Això dels blocs veig que cada vegada són més mediàtics. No deien que els blocs havien de desaparèixer?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Doncs no sabria pas què dir-te, Galderich.

Però jo cada cop llegeixo més blogs i menys diaris. I passo més hores davant de l'ordinador que de la tele. Serà una tendència a l'alça compartida?