dilluns, 28 de juny del 2010

Nou blog sobre conferències paremiològiques


Ja sé que a l'estiu, fer feina al blog, és com treballar per al diable, però també és el moment adequat per fer endreça i abordar projectes que encara no havien vist la llum.

Ara que ja he tancat la fase de recollida de dades per al Top ten dels refranys catalans i abans de posar-me a analitzar l'allau de dades que m'heu fet arribar, he trobat adequat dedicar una mica de temps per donar forma a tot el material multimèdia que vaig generar arran de la conferència sobre paremiologia que vaig fer a Can Figarot, a Vilafranca del Penedès, el 28 d'octubre de 2009, emmarcada dins els actes d'homenatge de l'Any Amades.

Hi trobareu fotografies, la presentació en Power Point, l'àudio de l'hora de xerrada i una part de vídeo que encara he d'editar. I alguns articles de ressò de la premsa, la ràdio o la televisió.

Tot plegat un material amb una entitat pròpia que fa que mereixi tenir un blog propi perquè us sigui més fàcil de trobar-hi les coses, endreçadetes, com a mi m'agrada.

No cal dir que espero que sigui la primera de moltes més i que si mai teniu interès en organitzar alguna xerrada sobre paremiologia, en podem parlar sempre que vulgueu.

Us convido a visitar el nou blog:

4 comentaris:

McAbeu ha dit...

Vaig a fer-hi una ullada!

PS: Aviat necessitaràs un blog per indexar els blogs que tens ;-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

MacAbeu, ja tenia mono tant de temps sense obrir un blog nou. I aquest ja li tenia el peu al coll.

En cauran més, però quan pugui dedicar-m'hi, que ara m'he de posar a analitzar totes les dades del Top ten de refranys.

Anònim ha dit...

Ja tenim ganes de saber detalls del Top Ten. L'enhorabona!
Estic d'acord amb McAbeu: els teus lectors aviat necessitarem un blog índex dels teus blogs! :D

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Estic acabant de contestar tots els correus. Me'n queden una trentena. Finalment m'hauré quedat a poc de les 1.200 enquestes.