dimecres, 30 de maig del 2007

Debat dels candidats

Avui, a les 20.00 hores ha tingut lloc a Ràdio Vallromanes l'esperat debat dels candidats a l'alcaldia de Vallromanes. Durant gairebé una hora, Xavi Moya ha moderat el debat entre David Ricard, cap de llista de MxV-ERC; Lourdes Prims, cap de llista d'iVall, i Maria Cabot, cap de llista de CiU.

Gairebé una hora de debat, aquell debat que ens hagués agradat escoltar abans de la campanya. I que ens ha agradat escoltar ara, després de la campanya. I que voldríem que se seguís repetint, amb normalitat i per interès públic.

A casa, hem deixat tot el que havíem de fer a aquesta hora i hem escoltat el programa amb interès.

Ara, m'agradaria que, els qui no l'heu pogut escoltar en directe, ho feu quan tingueu temps. L'he gravat, l'he penjat d'Internet i el lliuro a la vostra disposició en aquesta adreça:

http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=337396

És un fitxer temporal, que només estarà disponible 15 o 30 dies des de la darrera descàrrega.
No sempre es veu a primera vista l'enllaç. En tractar-se d'un servei gratuït, viuen de la publicitat (es nota, oi?). Heu de cercar un enllaç que digui «Click the button below to download the file: Download file», que acostuma a aparèixer cap al centre de la pàgina.

Si en algun moment algú se'l volgués baixar i ja no fos disponible, que deixi un missatge en aquest comentari del blog i el tornaré a actualitzar.

Són gairebé 50 Mb de fitxer wav (comprimit en format zip), amb una durada de poc més de 50 minuts.

Escoltem-lo i el comentem. Us sembla?

[Afegeixo]

Al web de l'Ajuntament han posat una informació referent a les repeticions en diferit del debat d'ahir.
Concretament ho repetiran:

Dijous, 31 de maig
19’00 h.
Divendres, 1 de juny
21’00 h.
Dissabte, 2 de juny
11’00 h.
Dilluns, 4 de juny
20’00 h.
Dimarts, 5 de juny
10’00 h.1 comentari:

Anònim ha dit...

Content de que es faci el debat i amb ganes de que es facin més sovint. He apuntat alguns temes sobre el POUM i el debat al meu bloc. Es genial això de penjar-ho a la xarxa.