dimecres, 12 de març de 2008

La Paremiosfera

Vaig iniciar el procés d'unificació i actualització dels continguts que comparteixo amb tots vosaltres a Internet sobre paremiologia, 'la ciència que estudia els refranys', amb l'activació del domini refranys.com, que ve a substituir l'espai personal que tenia a Wanadoo des del 2001.

Ara, des de refranys.com, dono accés a tots els diferents blogs sobre refranys i paremiologia en general. I estic en procés d'acabar d'actualitzar-ne els continguts interns, en un blog de Wordpress.

De seguida vaig intuir que el Raons que rimen no ho podia encabir tot, si volia poder mostrar els continguts d'una manera ordenada i fàcilment consultable. I per això vaig començar a obrir blogs diversos per als diferents continguts que podien optar a tenir una presència pròpia.

Ara vull anar una mica més enllà i faig un nou pas per facilitar que els lectors pugueu trobar els diversos continguts actualitzats amb una sol clic i he creat un agregador propi per a tots els continguts d'aquests blogs diversos: la Paremiosfera, la blogosfera paremiològica, on podeu veure els cinc darrers articles de cada un d'aquests blogs i hi podeu consultar el blogroll lateral de l'esquerra per anar a qualsevol d'ells.


I encara una novetat més: el Planet paremiosfera, on podeu resseguir per ordre cronològic els darrers articles de tots els blogs que conformen la paremiosfera.

Espero que aquestes eines us siguin d'utilitat!
Publica un comentari a l'entrada