divendres, 28 de març de 2008

Programa 7 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el setè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. En aquest primer programa del mes de març explico que és la setmana de la vella. Com sempre, llegim un seguit de refranys referits a aquest mes, repassem el santoral i també donem l'equivalència castellana d'alguns refranys catalans. Al final del programa un plantegem una endevinalla que ens agradaria que encertéssiu. Tot amanit amb bona música de fons: Kansas canta Dust in the Wind, i Falsterbo-Marí interpreten El dia que el vaixell vindrà.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3 (comprimit en un arxiu zip o sense comprimir).

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.

Publica un comentari a l'entrada