divendres, 28 de març del 2008

Programa 7 - Un polsim de refranys

Un polsim de refranysJa podeu escoltar el setè programa d'Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio Vallromanes, al 94.2 FM. En aquest primer programa del mes de març explico que és la setmana de la vella. Com sempre, llegim un seguit de refranys referits a aquest mes, repassem el santoral i també donem l'equivalència castellana d'alguns refranys catalans. Al final del programa un plantegem una endevinalla que ens agradaria que encertéssiu. Tot amanit amb bona música de fons: Kansas canta Dust in the Wind, i Falsterbo-Marí interpreten El dia que el vaixell vindrà.

Ràdio Vallromanes, 94.2 FMDes del blog del programa, podeu llegir un article referit a cada programa i podeu escoltar-lo amb un reproductor incrustat a l'inici de cada article. També, en la barra lateral dreta, teniu accés a reproduir des del web cada programa o a descarregar-vos-el en format mp3 (comprimit en un arxiu zip o sense comprimir).

Si ho voleu sentir durant la programació en directe de la Ràdio, ho podeu fer els dimarts a les 21.00 h, els dijous a les 10.00 h o els dissabtes a les 18.00 h.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

"I és per això que els darrers dies de març fa bonança i la temperatura s’endolceix, perquè no són dies de març, sinó d’abril."

Doncs a Andorra ahir va nevar.

Caldrà pensar en la possibilitat de diferenciar l'Antic Refranyer del Nou Refranyer, a partir del canvi climàtic.

Antic Refranyer, aCC

Nou Refranyer, dCC

Puigmalet ha dit...

Encara no t'he sentit el programa, que serà ben interessant segur. Potser també hi hauràs posat aquesta altra "cançó".

Acaba de néixer la cronologia paremioclimàtica. Que aguanti moltes sequeres!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Coi, Marc, que ha Andorra hi carda un fred que fa tremolar fins i tot al refranyer!

Puigmalet, d'on treus aquestes peces de museu... Algun dia ens has d'explicar el teu full de ruta per la xarxa (fins allà on puguis explicar, és clar) :)

M'ha agradat això de la cronologia paremioclimàtica. Jo, més aviat en diria meteoparemiologia: l'estudi del temps a través dels refranys. N'hi ha un munt de refranys sobre el temps. Si no que li ho preguntin a la urgellenca Mònica López...

Puigmalet ha dit...

La meteoparemiologia fa molt que va néixer. La cronologia paremioclimàtica l'acaba de crear el veí de dalt.
No tinc full de ruta. I fa poc que tinc gepeessa.

He fet una petició de millora al Diccitionari, però veig que no en sabeu prou... jeje

Anònim ha dit...

Que m'emociono.

Sóc l'inventor de la cronologia paremioclimàtica?

Me'n vaig a trucar a ma mare, que estarà orgullosa de mi.