dilluns, 17 de març de 2008

Enllaços recomanats IX


Els períodes de vacances són bons moments per repassar i visitar nous llocs. Un en recomano uns quants.

Biodiverciutat és un projecte de l'Institut Jane Goodall d'Espanya a través del programa Roots&Shoots per a joves del món. Diferents iniciatives, jocs i activitats per conèixer la jungla urbana.


Wordpresscat és un espai de recursos per a WordPress en català. Hi trobareu sobretot traduccions, tant de temes com de plugins. També trobareu altres tipus de recursos, com ara codis CSS, modificacions de WordPress o actualitzacions del progama.

Proto-diccionari català de circ és una iniciativa de Joan Ramon Graell Gabriel, pallasso de la CiaeIrracionael. Diccionari especialitzat d'uns 150 termes, amb definicions, presentat alfabèticament en format blog.
Algunes entrades remeten a vídeos explicatius de la tècnica penjats a Youtube.Actes commemoratius dels bombardeigs a Catalunya (1936-1939) és un lloc web promogut per la Direcció General de la Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la commemoració del setantè aniversari dels bombardeigs sobre Catalunya durant la Guerra Civil.


Joan Baptista Xuriguera (Menàrguens, 1908 - Barcelona, 1987), conegut per haver escrit el llibre Els verbs catalans conjugats, publicat per Ed. Claret, és autor d'una extensa i variada obra. Historiador, dramaturg, lingüista, poeta, escriptor... ara podem conèixer la biografia i obra d'aquest autor. Arxiu gràfic, sonor, testimonis, agenda i fòrum.
Publica un comentari a l'entrada