dimarts, 28 de juliol del 2009

Exposició sobre Joan Amades al Museu del Joguet de Figueres

Des de la Fundació Joan Amades, que organitzen durant tot aquest any 2009 l'Any Amades en commemoració pels cinquanta anys de la seva mort, ens fan arribar informació de l'exposició que fins el 27 de setembre es pot visitar gratuïtament al Museu del Joguet de Figueres.

Aquí teniu un vídeo amb la notícia, que ens arriba des de Tramuntana.tv.


3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ostres, què xulo, Víctor!!

Jo fa molts anys que tinc el Costumari... Salvat el va treure per fascicles i jo, ben joveneta, els anava comprant cada setmana i després els duia a enquadernar, ara tenen un espai a les prestatgeries de casa.

El fet d'haver-lo comprat per fasciles feia que l'anés mirant, gaudint dels dibuixos i textos amb calma... No sé quan vaig tardar, potser un parell d'anys :-)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Uff!, els llibres i les col·leccions per fascicles! Quins temps aquells!

Acabaves pagant, però, les ganes. Perquè simires al final què has pagat, surt normalment una burrada. Però era una bona opció per aconseguir determinades obres enciclopèdiques.

El Costumari me'l va buidar un bon amic (més de 5.000 refranys) i en tinc fragments en diverses edicions. Algun dia hauré d'aconseguir l'edició completa!

Assumpta ha dit...

Jo, per fascicles, vaig fer col·leccions molt xules!! :-))

Una Història de l'Art de Salvat més maca, també, una enciclopèdia, llibres de biografies, fins i tot unes fitxes de cuina jaja

Quan tornàvem de vacances de l'estiu (que anavem al poble on hi havia la casa que havia estat de l'avi) passavem pel quiosc a recollir tot el que ens havien guardat i ens gastavem la paga!! jajaja
A vegades mon pare (que era un sol), sabent que ens ho gastavem en això, ens donava un "extra" :-))

I és cert, sortia molt car si miraves el total, però llavors, així, poc a poc, doncs la gent s'ho comprava :-)