diumenge, 29 de novembre del 2009

Invitacions per al Google Wave


Tinc invitacions per al Google wave. No em pregunteu què és ni per a què serveix. Si algú hi està interessat, el millor és que el provi. Jo ara mateix tinc 16 invitacions.

Envieu-me un correu electrònic i us faré arribar les invitacions. No sé si cal que sigui un compte de Gmail. El que sembla és que les invitacions no arriben automàticament, sinó que són peticions a l'equip del Wave i ells les fan arribar als destinataris.

L'eina és curiosa, si més no. Ens veiem per allà.

12 comentaris:

Albert, piuet ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert, piuet ha dit...

Sembla un facebook millor ordenat, pots triar qui veu i qui no cada missatge.

Sóc dels que segueix el teu blog en silenci (per google reader).

M'envies una invitació i me'l poso? Gràcies si pots.

Albert, Bangkok

captaire ha dit...

Jo m'hi acabo de posar i encara no sé ben bé com funciona. El que sí et puc dir és que s'ha de tenir compte Gmail.
Salut!

Albert, piuet ha dit...

Se m'oblidava, albobo@gmail.com !

Salvador Macip ha dit...

Jo també m'hi he apuntat i no sé perquè serveix. Fantàstic com ens llencem a fer coses perquè ho fa tothom i per por a quedar-nos enrera tecnològicament parlant! ;-)

Albert, piuet ha dit...

SM, jo a cegues no m'hi llenço, he mirat de què va primer. Hi ha moltes més novetats rondant i no ens hi llancem. Algunes esdevenen èxits, altres fracassos. Jo sospito que l'internet del futur s'assemblarà molt poc a les coses que fem ara, moltes les abandonarem en poc temps. Penseu en els emails que enviàvem fa temps, jo cada cop faig servir menys el correu, les xarxes socials li estan prenent el paper.

Per qui no el faci servir, jo recomano fer una ullada als Readers, una manera de llegir blogs, webs, vlogs etc sense haver-los de visitar. Fa ja uns tres anys que llegeixo més blogs que mai i hi inverteixo menys temps que abans.

Clidice ha dit...

em diu el meu assessor informàtic que és com un messenger pel treball en equip, però que no té gaire aplicacións millors, fins que no ho facin com un TS (Team Speak) amb videoconferència. De tota manera, si em vols donar una invitació mvilardosa@gmail.com :)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Albert i Clídice, ja us les he demanades. No sé, però, quan us arribaran.

A mi el que més m'està costant és entendre com trobar coneguts i afegir contactes. Ho gestiona directament dels contactes de Gmail? No sé com mirar si altres amics ja tenen Wave.

Però bé, si més no és una eina curiosa que permetrà fer coses interessants.

Albert, piuet ha dit...

Ei merci ja ha arribat, ben ràpid. Certament el problema és afegir-hi contactes que vegin els nostres fils, o ones com les han reanomenat.

Esperem veure si es poden obrir a més gent, deuen estar de proves, al principi gmail funcionava també només amb invitació.

Anònim ha dit...

jejejeje, què és???????
jo tinc un gmail de correu

:D

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ja tens la invitació, Mariona.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Us poso deures: després cerqueu-me a Wave i obrim un fil de conversa. Així hi haurà una mica més de moviment! :-)