dilluns, 20 de setembre de 2010

I Premi de poesia Lo Càntich

Coneixeu el blog Lo Càntich? És una revista digital de poesia, art i cultura. De publicació bimensual, té una bona nòmina de col·laboradors i en poc menys d'un any acumula un bon bagatge i volum de lletra.

Ara, acaben de convocar el I Premi de poesia Lo Càntich. Al seu lloc web hi teniu detallades les bases per a concursar-hi.

Extracte de les bases: obres poètiques originals escrites en català, de menys de 40 versos, de tema lliure. El període per participar-hi és entre l'1 d'octubre i el 20 de novembre de 2010.

Els textos rebuts s'aniran publicant sense determinar-ne l'autor a la separata de Lo Càntich. El jurat del premi seran els mateixos participants al certamen poètic. Les obres premiades i les finalistes seran publicades en el número 6 de Lo Càntich, un número especial, i editades en un volum especial amb un recull dels millors poemes publicats a la revista durant el 2010. Els tres primers premis tenen una dotació econòmica de 500, 300 i 100 euros.

No em vull estar de recordar que Lo Càntich és una iniciativa sense afany de lucre. Us convido a passejar-vos per la seva completa pàgina web i de seguir les seves novetats des del Facebook, on també són presents.

És possible que en un futur hi pugueu trobar alguna col·laboració meva.
Publica un comentari a l'entrada