dissabte, 18 de setembre de 2010

XVI Concurs de pintura ràpida a Vallromanes

Durant la primera quinzena de setembre a Vallromanes sempre s'acostuma a celebrar el concurs de pintura ràpida. Enguany és ja el setzè. I com a novetat es fa coincidir amb una fira d'arts plàstiques, situada als porxos de la plaça de l'església.

Jo sempre dic que és un dels dies més macos al poble, que fa goig passejar-hi i veure els pintors, amb els seus cavallets repartits estratègicament els llocs més representatius del poble. Malauradament el temps no ha acompanyat històricament aquest esdeveniment i la memòria ens fa relacionar el dia d'aquest concurs amb la pluja.

Enguany, sembla que el mal temps ens agafa de ple, encara que la pitjor part va descarregar ahir a tot el territori. Avui al matí s'ha anat aguantant el temps fins a l'hora del veredicte final. I és clar, la lluminositat del quadres tampoc és la mateixa quan ha fet un matí rúfol. Però hi havia obres de molta qualitat i una participació que ha anat minvant durant els darrers anys però que es manté en una vintena d'autors, amb bona representació d'autors locals (i ben joves alguns!).

Us deixo unes quantes fotografies.Publica un comentari a l'entrada