dimecres, 1 de setembre de 2010

RqR: 5 anys rimant raons


Doncs sí. Qui ho diria! Un 31 d'agost de fa 5 anys, amb un senzill "Començo" iniciava la meva tasca bloguera de difusió de la paremiologia i altres temes que sempre han sigut cabdals per a mi: la meva llengua, el meu país, el meu poble d'acollida, Vallromanes, i la xarxa amb totes les seves oportunitats, notícies i meravelles.

No he estat un blogaire massa proactiu. 613 escrits en 5 anys fan una miqueta més de dos escrits per setmana. I les més de 115.000 visites rebudes fan una mitjana de poc més de 63 visites diàries. Però bé, el que aquí compta és la constància, el gruix acumulat dia a dia i que el Raons que rimen (RqR), no deixa de ser una més de les peces del meu entramat paremiològic a internet. I que tot suma.

Però a banda de consideracions numèriques, el blog ha estat la meva carta de presentació, el meu currículum en línia, on he pogut mostrar i despullar les meves activitats i pensaments. M'he pogut mostrar com sóc a tothom, he pogut abocar-me a la meva passió, la paremiologia, i compartir blogs, vivències i inquietuds amb molta gent que heu aparegut en aquest petit espai.

Jo sempre he cregut que Internet és una finestra que ens obre al món, no pas un lloc de reclusió anònima. No em tanco al despatx en mi mateix, sinó que m'hi tanco per obrir-me al món. Per mostrar-me i per aprendre. Per viure i compartir vivències.

Em resulta impossible destacar uns quants escrits del blog, perquè gairebé els hauria d'anotar tots. No en sabria descartar cap. En valoro la diversitat, l'actualitat, les accions compartides, els moments més íntims i que sempre intento ser una finestra que mostra la vitalitat i l'actualitat de la xarxa.

Gràcies a tots els qui entreu en aquest espai amb els vostres comentaris, ànims i escalf. Compartir-ho amb tots vosaltres l'omple de sentit i m'omple d'energia per continuar cada dia.
Publica un comentari a l'entrada