dimecres, 29 de setembre de 2010

Xerrada a Vallromanes sobre paremiologia

Finalment avui ha tingut lloc la xerrada sobre paremiologia que he fet a les dones de l'Associació la Brúixola de Vallromanes (una cinquantena d'assistents) al restaurant Sant Miquel, de Vallromanes, en el marc dels actes de celebració de la Festa Major. He servit unes postres paremiològiques lleugeres que espero que no hagin desentonat amb el magnífic àpat que ens han servit la Margarida i el Josep Maria.

M'he sentit molt honrat de ser el primer home que assisteix a un d'aquests dinars, com a convidat, en els 14 anys d'existència de l'associació. Ja els he dit que seré una tomba i que no piularé res del que he vist durant el dinar.

I per a mi ha representat poder ser profeta a la meva terra, tasca prou difícil i que ben poques vegades s'esdevé. Profeta a la meva terra d'acollida: ja porto un terç de la meva vida al Vallès.

Em feia molta il·lusió aquesta xerrada, perquè ja no era la primera i perquè volia que em pogués generar prou material audiovisual per poder-vos mostrar què explico en aquestes xerrades.

Finalment, no em pregunteu com, m'he oblidat de connectar la gravadora de veu i encara sort que la Cristina ha pogut gravar la primera mitja hora de la xerrada amb vídeo i ha fet un grapat de bones fotografies.

O sigui que m'he de conformar (i vosaltres també, ves) amb les diapositives de la presentació, les fotografies del dinar i una part en vídeo de la xerrada.

De moment, podeu anar fent boca amb la presentació i les fotografies.


Publica un comentari a l'entrada