dimarts, 25 de gener de 2011

Homenatge a Joan Solà: La persona, el científic, el compromís

Des de l'Associació el Ganxo, de Santa Eulàlia de Ronçana, m'informen d'un cicle de conferències que faran en honor del mestre Joan Solà.

Com comenten en la nota de premsa que han distribuït, Joan Solà tenia bona relació amb aquesta associació:

«Aquest cicle, doncs, vol retre un homenatge modest i sincer a qui, el 7 de març de l’any 2003, generosament, va ser l’iniciador de les xerrades del col·lectiu el Ganxo amb una memorable conferència que va titular "La llengua d’en Verdaguer" i que va comptar amb el suport del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. També va presidir una altra xerrada organitzada pel Ganxo en memòria de Joan Coromines, a més d’assistir, com a públic, a d’altres convocatòries del col·lectiu el Ganxo. Així doncs, volem fer una petita contribució a la divulgació de la seva obra i figura.»

La primera xerrada d'aquest cicle la protagonitza Narcís Garolera, catedràtic de filologia catalana de la Universitat Pompeu Fabra i va ser professor de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Autònoma, aquest divendres 28 de gener, a les 20.00 h., al centre cívic i cultural La Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana (camí del Gual, s/n).

Us adjunto també els posters que han distribuït (cliqueu en les imatges i les veureu més grans)

Publica un comentari a l'entrada