dissabte, 15 de gener de 2011

Llibres - 64 - Cantero Gomera, Cristóbal (2003): A la salud por la cagada. Refranero escatológico


Cantero Gomera, Cristóbal (2003): A la salud por la cagada. Refranero escatológico. Úbeda (Jaén), 2003, Mercadotecnia Grupo El Olivo. Col·lecció «Inteligencias», núm. 6. 59 pàg.

ISBN: 84-95244-92-6La meva biblioteca paremiològica va creixent dia a dia. Tens algun exemplar que voldries veure-hi ressenyat i que passi a formar part del meu cabal paremiològic? Envia'm un correu a vpamies [at] gmail [dot] com i et diré on me'l pots fer arribar.
A finals del 2010, la biblioteca paremiològica està integrada per més de 600 exemplars diferents i la base de dades paremiològica ha arribat als 350.000 registres.

5 comentaris:

Jordi Dorca ha dit...

Enhorabona, Víctor. Això ja ho tenim engandaiat. No faig sinó mirar el marcador.

vpamies ha dit...

Ara no vull semblar el Guardiola, però no ens hem de deixar desbordar per l'optimisme. Hi ha molt de fet, però queda el més difícil: el 50% final.

Jo només amb la resposta que estic obtenint en aquests primers dies ja em sento recompensat. No sabeu com m'heu fet de feliç entre tots i encara no està tot el peix venut!

Assumpta ha dit...

Jo també entro un munt de vegades a veure el marcador ;-)

Deus tenir entrades meves registrades a tots els teus comptadors a tothora :-DD

reflexions en català ha dit...

Avui surts a la Vangu.

vpamies ha dit...

Un "pajaritu" em va dir que el Magí Camps havia de fer un article dilluns. Vaig a mirar.

Assumpta, això del marcador és addictiu. Però ara em queda la feina més difícil, que és aconseguir el 50% restant. M'arremangaré!