dissabte, 15 de gener del 2011

Llibres - 64 - Cantero Gomera, Cristóbal (2003): A la salud por la cagada. Refranero escatológico


Cantero Gomera, Cristóbal (2003): A la salud por la cagada. Refranero escatológico. Úbeda (Jaén), 2003, Mercadotecnia Grupo El Olivo. Col·lecció «Inteligencias», núm. 6. 59 pàg.

ISBN: 84-95244-92-6











La meva biblioteca paremiològica va creixent dia a dia. Tens algun exemplar que voldries veure-hi ressenyat i que passi a formar part del meu cabal paremiològic? Envia'm un correu a vpamies [at] gmail [dot] com i et diré on me'l pots fer arribar.
A finals del 2010, la biblioteca paremiològica està integrada per més de 600 exemplars diferents i la base de dades paremiològica ha arribat als 350.000 registres.

5 comentaris:

Jordi Dorca ha dit...

Enhorabona, Víctor. Això ja ho tenim engandaiat. No faig sinó mirar el marcador.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Ara no vull semblar el Guardiola, però no ens hem de deixar desbordar per l'optimisme. Hi ha molt de fet, però queda el més difícil: el 50% final.

Jo només amb la resposta que estic obtenint en aquests primers dies ja em sento recompensat. No sabeu com m'heu fet de feliç entre tots i encara no està tot el peix venut!

Assumpta ha dit...

Jo també entro un munt de vegades a veure el marcador ;-)

Deus tenir entrades meves registrades a tots els teus comptadors a tothora :-DD

reflexions en català ha dit...

Avui surts a la Vangu.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Un "pajaritu" em va dir que el Magí Camps havia de fer un article dilluns. Vaig a mirar.

Assumpta, això del marcador és addictiu. Però ara em queda la feina més difícil, que és aconseguir el 50% restant. M'arremangaré!