diumenge, 23 de desembre del 2007

Un polsim de refranys - Ràdio Vallromanes - 94.2 FM

Un polsim de refranys, l'espai de refranys i dites de Ràdio VallromanesUn altre blog? No em diguis!!

Bé, en la meva defensa vull dir que prefereixo tenir endreçada la informació en diferents blogs que en un de miscel·lani on tot s'amuntegui i barregi sense ordre ni concert.

I també que aquest és diferent. És diferent perquè és el suport internàutic d'un programa de ràdio d'emissió quinzenal a Ràdio Vallromanes (al 94.2 FM).

I ho justifica també que les emissions de la ràdio local de Vallromanes només se senten al poble i a la rodalia. Amb aquest blog vull oferir la possibilitat que qui vulgui pugui sentir els diferents programes a l'hora que més li convingui, perquè cada entrada, a banda d'un text orientatiu del contingut del programa tindrà un enllaç al programa en format mp3, que es podrà escoltar des del mateix web.

De fet, Un polsim de refranys va néixer ara fa dos anys, durant les col·laboracions que feia amb una intermitència ben irregular al programa cultural Capvespre, també de Ràdio Vallromanes.

Ara, amb el material que estic oferint a través dels diferents blogs sobre paremiologia, tinc material per poder comprometre'm a fer un programa amb continuïtat i rigor.

El programa el podreu sentir a través de la ràdio els dimarts, a les 21.00 h, el dijous a les 10.00 h, i el dissabte a les 18.00 h. Cada dia abordarem un tema concret del calendari o farem repàs dels refrnays d'aquell mes.

Us enllaço un reproductor perquè pugueu sentir el primer programa. La resta els trobareu puntualment reproduïts al web del programa: Un polsim de refranys.